Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Добірка локацій для відпочинку на природі у Львівській області

Львівщина з її мальовничими краєвидами та кемпінгами – ідеальне місце для такого відпочинку та ретриту. Управління туризму та курортів ЛОДА підготувало добірку локацій для кемпінгу.

«Кемпінг – це чудова можливість побути з сім’єю та друзями, створити незабутні спогади та отримати заряд позитивної енергії, якого вистачить надовго. Мрієте про справжню свободу та єднання з природою? Тоді кемпінг – це саме те, що вам потрібно! Відкиньте всі клопоти цивілізації та вирушайте назустріч незабутнім пригодам. Наш регіон пропонує чимало кемпінгів на будь-який смак та бюджет, тому ви обов’язково знайдете те, що вам підходить», – зазначає керівник управління туризму та курортів ЛОДА Тарас Лозинський. 

Креативна резиденція МС6. Місце перезавантаження, синергій людини та природи, традиції та нових технологій, місце перетинів і народження нових ідей. Його співтворцями є подружжя архітекторів, які сміливо експериментують з різними типами житла. 

Глемп МС6 відкритий для гостей вже третій сезон поспіль та має свою унікальну історію. Під час однієї з толок власники задумали створити простір, який надасть  відчуття гри, несподіваності, навіє спогади як будували дитячі халабуди, як там було затишно, безпечно, нариси тих камерних розмов в них. Замовили з Німеччини шатра Дзвін (натівські великі намети з натуральної провощеної бавовни), змайстрували деревʼяні тераси, меблі, трішки старовини з Косівщини назбирали і згодом відкрили глемп. Писали цитати віршів на стінах, імпровізували з інтерʼєрами, тому глемп МС6 – це про дух творчості, свободи, різних проявів себе. В Шатрах натуральна постіль, підігрів матраців, автентичні гуцульські килими, світло, гірлянди на терасі, літні меблі.

Цього року зробили трішки реновацій – надбудували над Дзвонами додаткові навіси для захисту як від рясних опадів так і від спеки. В Глемпі для користування є зона кухні, грилю, душі з теплою водою, санвузли як вдома. На терасі з накриття можна валятись в гамаках, працювати, просто бути і дивитись гори. 

Команда МС6 організовує авторські творчі заходи, воркшопи, пленери, фестивалі та віднови для військових. Отож можна долучитись до цих подій або просто завітати на Глемп МС6 з друзями, близькими чи побути самому в тиші гір.

На сьогодні в просторі МС6 є 7 шатер. 3 – з великим 2-х місним ліжком, 2 – 3-х місні, 2 – 4-х місні. 

Вартість проживання від 1650 грн до 2600 грн за добу, залежно від типу і місткості шатра. Є можливість замовити харчування або скористатись літньою кухнею. 

Розташування: смт Славсько

Телефон: +38 097 6562285

Сторінка в Інстаграм.

«Мала Річка». Кемпінг розташований на мальовничій галявині з видом на гору Парашку.  Це місце ідеально підходить для любителів піших прогулянок, веломандрівок та інших активностей. Незважаючи на дикий формат, тут є всі необхідні зручності: душ та вбиральні, кухня, кафе, зона для барбекю.

Туристична локація постійно розвивається та пропонує своїм гостям нові можливості для комфортного відпочинку. У цьому сезоні ви зможете легко забронювати ідеальне місце для вашого відпочинку на сайті, просто вибравши помешкання на мапі.

З’явились екзотичні Safari-тенти для проживання. Ці намети просторі та надійні, з широкою терасою, яка дарує неперевершений краєвид на гору Парашка. Можна зупинитись у дерев’яних бунгало, кожне з яких має власну терасу з видом на гори, зручне двоспальне ліжко та електрику.

Глемпінг намети тепер розташовані на затишній трав’яній терасі зі столом. Це ідеальний варіант для компаній, які хочуть насолодитися природою разом. Додатковим бонусом для гостей стане включений сніданок «шведський стіл». Ви можете насолоджуватися різноманітними стравами, від яєшні та вівсянки до нарізок сиру та овочів, без зайвого очікування на замовлення. Фільтр-кава та чай також входять.

Вартість проживання за добу зі сніданком:

Сафарі-тент: 2500 грн (мінімум 2 доби).

Сімейне глемпінг шатро: 2000 грн (мінімум 2 доби).

Бунгало: 2500 грн (мінімум 2 доби).

Глемпінг намет: 700 грн/ос.

Власний намет: 400 грн/ос.

Розташування: с. Корчин

Телефон: +38 097 2284979

Сторінка в Інстаграм

Сайт

«Gotar». Кемпінг розташований у самому серці карпатського гірського масиву Сколівські Бескиди. Звідси відкривається фантастичний вид на гори та скелі, який зачаровує та надихає. Ви можете оселитися у затишному гостьовому будинку або встановити власний намет на обладнаній території кемпінгу. Тут є все необхідне для вашого комфортного відпочинку: альтанка з електрикою, місце під вогнище, душ з гарячою водою, туалет, лавки для вечірніх посиденьок, кран з питною джерельною водою, а також сауна на дровах.  Ви можете готувати самостійно на кухні або на вогні. Також за вашим замовленням можуть приготувати страви місцевої кухні.

«Gotar» пропонує безліч можливостей для активного відпочинку: походи в гори, екскурсії, майстер-класи, волонтерські акції. Влітку тут часто організовують дитячі літні табори.

Вартість: 

Проживання у будиночку: 300 грн з особи (дітям до 7 років – знижка 50%).

Проживання у наметовому містечку у власному наметі: 150 грн з особи (дітям до 7 років – знижка 50%).

Розташування: с. Ямельниця

Телефон: +38 067 1535538

Інстаграм

Сайт

Stodola Camping – це не просто кемпінг, це сімейне угіддя, яке перейшло у спадок від бабусі з дідусем. Тут ви відчуєте справжню гостинність та домашню атмосферу, а мальовничі гори, ліси та гірські потоки подарують вам незабутні враження.

Stodola Camping пропонує проживання у вігвамі або на горищі в будинку. У вігвамі, виготовленому з екологічно чистого 100% котону, ви зможете відчути себе справжнім дослідником дикої природи. А на горищі в будинку на вас чекають комфортні умови та затишний камін на дровах. Також тує є кухня з усім інвентарем, де ви зможете приготувати їжу самостійно або скористатися мангалом чи барбекю. Місце часто орендують під різноманітні івенти. 

Кемпінг ідеально підходить для компаній 4-6 осіб.

Вартість: 2 особи – 6000 грн.

4 особи – 7000 грн.

6 осіб – 8000 грн.

Мінімальне бронювання – на 2 дні.

Розташування: с. Долинівка

Телефон: +38 097 3836366

Інстаграм

«Медовий блюз». Кемпінг з українським колоритом та медовим ароматом пропонує проживання у наметах або дерев’яних будиночках, а також всі необхідні зручності: туалет і душ з гарячою водою, кухню, місце під вогнище, альтанки, мангал, пральну машину, Wi-Fi та дитячий майданчик. Тут ви можете не лише насолодитися свіжим повітрям та мальовничими краєвидами, але й сходити на екскурсію пасікою, поспати на вуликах, придбати натуральний мед, а також взяти участь у майстер-класах з гончарства, виготовлення пряників та свічок. Також тут проводять прогулянки на тракторі.

Вартість:

Вхід на територію до вечора – 40 грн/ос, на добу – 100 грн/ос. Проживання у власному наметі – 100 грн за добу.

Розташування: с. Луб’яна

Телефон: +380 97 425 8425

Інстаграм

Сайт

Sirka camp – це унікальне місце адреналіну та активного відпочинку біля Львова. Серфінг, каяки, сапи, флайборд, волейбол, настільний футбол, батут – ось лише деякі з розваг, які чекають на вас у Sirka Camp. 

14 глемпінгів, оформлених у стилі різних екзотичних островів, подарують незабутній досвід відпочинку. Все тут зроблено з любов’ю та задля комфорту. Без перебільшення, дивовижна локація, на якій ви зможете релаксувати на повну, надихатися краєвидами, відпочивати, мріяти та знаходити такі потрібні миті щастя й спокою.

Вартість:

Сімейний номер з видом на озеро – від 4000 грн.

Розташування: комплекс відпочинку на озері Сірка.

Телефон: +38 073 8764010

Інстаграм

Сайт

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ