Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Долар упав до мінімуму через невдачу Трампа у проведенні реформ – Reuters

Американський долар сягнув найнижчого рівня з листопада 2016 року стосовно світових валют через розчарування інвесторів у здатності адміністрації президента США Дональда Трампа виконувати свої обіцянки, пише Reuters.

Нездатність Трампа виконати свою обіцянку про перебудову системи охорони здоров'я в США стала великою невдачею для президента, чия партія контролює Конгрес Сполучених Штатів, і поставила під сумнів його спроможність провести податкову реформу, пише агентство.

У результаті долар знизився на 0,65% відносно кошика основних валют, що використовується для оцінки його міцності. Це найнижчий показник з 11 листопада 2016 року.

Reuters цитує маркетингового директора фінансової компанії Tempus Inc Джона Дойла, який заявив, що якщо Трамп не зміг привести до порядку охорону здоров'я, то передвиборчі обіцянки, зокрема, податкова реформа, можуть виявитися для нього значно складнішим завданням.

24 березня стало відомо, що Республіканська партія зняла з голосування законопроект про скасування Obamacare. Після цього Трамп заявив про наміри реформувати податкову систему США.

Гордон

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ