Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Доскіч Юрій ініціюватиме побудову митного переходу у с.Боберка

Доскіч Юрій ініціюватиме побудову митного переходу у с.Боберка. Про це кандидат у народні депутати по 125 одномандатному округу Доскіч Юрій заявив під час візиту у Турківський район.

«Учора мав дуже насичену робочу поїздку на Турківщину. Обговорили багато важливих питань. Зокрема, на прохання громади та сільських голів сіл Бориня, Шандровець, Нижня Яблунька домагатимуся створення митного переходу у селі Боберка. Багато було обіцянок це зробити, однак поки що безрезультатно», - зазначив пан Доскіч.

За словами кандидата у депутати, найбільше нарікань від мешканців округу – на фактично відсутність дорожнього покриття між селами. Зокрема громада села Верхнє Висоцьке наголосила про необхідність ремонту дороги Нижнє Висоцьке – Карпатське, у селі Верхнє Висоцьке говорили про ремонт дороги на відрізку В.Висоцьке - Либохора.

«Окрім тотального бездоріжжя, на Турківщині також є велика проблема із борщівником, із створенням нових робочих місць та розвитком зеленого туризму, - каже Юрій Доскіч. - Остання наша зупинка була у селі Мохнатому. Зустрівся з громадою сіл Мохнате, Кривка, Красне, Матків. Говорили про проблему масової вирубки лісів та необхідність відновлення насаджень за державний кошт», - підсумував Доскіч.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ