Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Друга ліга: «Княжий Ринок» зіграє проти черкаського «Солтекса»

Завтра, 21 березня на львівський клуб «Княжий Ринок» очікує непростий поєдинок проти черкаського «Солтекса». Це буде перший чвертьфінальний матч серії плей-офф другої ліги України й відбудеться він у Черкасах.

Початок матчу - о 19:30. На стадії групового турніру черкащани зіграли 6 поєдинків у яких було здобуто п’ять перемог і одна нічия. «Солтекс» зумів випередити в турнірній таблиці такі команди, як «МКВ» (Одеса), а також дві черкаські команди - «Рувер» та «Епіцентр». У підсумку – перше місце в групі й пряма путівка у чвертьфінал. «Княжий ринок», нагадаю, зайняв у своїй групі друге місце , пропустивши вперед лише івано-франківську «Віза-Вторму».

На стадії 1/8 плей-офф «княжичі» пройшли клуб МФК «Дунаївці». Щоправда, між цими командами відбулася лише одна зустріч, адже після розгромної поразки на власному майданчику суперник вирішив не їхати до Львова на матч-відповідь.

Щодо кадрових втрат «Княжого Ринку», то напередодні гри з «Солтексом» клуб за згодою обох сторін розірвав контракт з Павлом Миколюком. Також у Черкасах не зіграють Ярослав Морикишка та Олександр Дудаш. Обоє пропустять перший матч через травми.

Ігор Воробій, прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ