Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Друга ліга Львова з футзалу: «Нова поліція» - переможець турніру

На полях спорткомплексу «Електрон» (вул. Чупринки, 130) завершився перший чемпіонат Львова з футзалу на відкритих майданчиках, що пройшов під егідою Асоціації футзалу Львівщини (президент Мирослав Хом’як). У другій лізі чемпіонату найсильнішою виявилася команда «Нова поліція».

Що цікаво, «Нова поліція» стала переможцем турніру ще далеко до його завершення. За увесь чемпіонат «копи» не мали серйозних конкурентів. Яскравий приклад – майже стовідсотковий результат в турнірній таблиці – 51 очко з 54 можливих.

Друге місце у важкій боротьбі виборола команда «ФЕСТ». Усе визначилося в останньому турі, у якому ця команда зуміла перемогти свого основного конкурента у боротьбі за срібло -  «Penguins». Рахунок «срібного» матчу – 5:2 на користь команди «ФЕСТ». У підсумку хлопці з «Penguins» задовольнилися лише бронзовими нагородами змагань.

Цікаво, що новоспечений срібний призер змагань після першого кола займав 5 місце в таблиці й від призової трійки команду відділяло аж вісім очок.

Не дотягнули до п’єдесталу пошани футзалісти «Суперклуб MiddleBro», які після того, як «ФЕСТ» обіграв «Penguins», могли вибороти срібло, але обіграти «Сяйво» вони не зуміли – нічия 6:6. У підсумку «Суперклуб MiddleBro» фінішував у турнірі четвертим, а «Сяйво» - п’ятим.

У порівнянні з першим колом покращилися результати у «Фортуни», яка вилізла з дна турнірної таблиці і зайняла шосте місце. Сьоме, восьме, дев’яте місце посіли, відповідно, «Майстерня Шоколаду», «Deaf-Lviv» та «Інтер Футзал-2».

Останнє місце у турнірній таблиці зайняла команда «Магна», яка за весь чемпіонат зуміла набрати лише 7 залікових балів.

Звання кращого бомбардира у другій футзальній лізі отримав гравець «Нової Поліції» Мирослав Чабан. У його активі 42 забитих голи. Кращим воротарем турніру став Всеволод Лиситчук, який суттєво допоміг своїх команді виграти «срібло» у найважливішому матчі турніру.

Нагородження кращих команд другої ліги Львова проводили перший віце-президент Асоціації футзалу України Володимир Гримайло, віце-президенти Асоціації футзалу Львівщини Ігор Матвійчук та Олег Верещинський, а також голова комітету з організації та проведення змагань Петро Закалюжний 

Асоціація футзалу Львівщини

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ