Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Другий етап конкурсу молодіжних проєктів: визначено дату відкритого захисту

У п’ятницю, 14 травня, о 09:00 год. розпочнеться відкритий захист проєктів (заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2021 році з обласної програми «Молодь Львівщини» на 2021-2025 роки.

Захист проєктів відбудеться у Львівському обласному молодіжному центрі, що на вулиці Винниченка, 12. В якості спостерігачів на ньому мають право бути присутні  представники громадськості та засобів масової інформації.

«На відкритий захист учаснику відводиться до 3 хвилин та 2 хвилини - на питання/відповіді на кожну конкурсну пропозицію. Презентація повинна містити назву, цільову аудиторію, коротку програму проекту чи заходу та очікувані результати та бюджет проєкту. Напередодні ми надіслали учасникам орієнтовний таймінг захисту, щоб представники організацій могли підходити приблизно тоді, коли їх черга», – розповідає керівник відділу молодіжної політики Управління молоді та спорту Львівської ОДА Софія Курман.

Нагадаємо, 5 травня завершився перший етап конкурсу. На конкурс подано 110 проєктів від 55 інститутів громадянського суспільства. Відповідно до рішення конкурсної комісії до відкритого захисту, другого етапу конкурсу, комісією допущено 110 проєктних пропозицій.

Організатором конкурсу є управління молоді та спорту Львівської ОДА. Конкурс проводиться  відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 12.10.2011 №1049 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка» (зі змінами).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ