Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

ДТП на Дрогобиччині: водій не впорався з керуванням, травмовано пасажирку

12 січня о 20:13 до рятувальників надійшло повідомлення, що в с. Меденичі Дрогобицького району водій, 1978 року народження, автомобіля "Volkswagen B-5" не впорався з керуванням та в’їхав у бетонний міст.

На місце події були направлені рятувальники м. Дрогобич та місцевої пожежної команди с. Меденичі, а також оперативна група Дрогобицького районного управління, повідомляє ГУ ДСНС у Львівській області.

Як з'ясувалось, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди деформованими конструкціями автомобіля була затиснена пасажирка, 1993 року народження. Унаслідок ДТП 29-річна мешканка Дрогобича отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована в Дрогобицьку міську лікарню.

З метою запобігання загорання, рятувальники відключили акумуляторну батарею на автомобілі.

До ліквідації наслідків ДТП залучили 6 осіб особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Фото: Поліція Львівської області

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Фольксваґен Пасат» 44-річний житель Чернівецької області.  

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ