Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Дурень думкою багатіє, - ГУР про «вологі фантазії» Шойгу

Україна ще не встигла отримати літаки-винищувачі F-16, а в Міноборони РФ вже встигли назвати їхній "термін придатності"

Фото: Depositphotos

Заяви міністра оборони РФ Сергія Шойгу про F-16, яких нібито "вистачить" лише на 20 днів, не більше, ніж нісенітниця. Вигадки із серії "взяти Київ за три дні".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на представника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрія Юсова в ефірі національного телемарафону.

"Давайте не будемо читати за обідом радянських, як і російських газет і не слухати Шойгу", - зазначив він.

За словами Юсова, якщо скласти всі їх цифри і дані, згідно з якими окупанти збили та знищили за період повномасштабного вторгнення, то виявиться, що армії України і озброєння було більше, ніж у самої Росії.

"І дурень думкою багатіє. Київ вони теж збирались взяти за три дні. Я думаю це достатній коментар на ці нісенітниці", - резюмував представник ГУР.

Україна ще не встигла отримати літаки-винищувачі F-16, а в Міноборони РФ вже встигли назвати їхній "термін придатності". Учора глава відомства Сергій Шойгу заявив, що цих літаків Україні нібито "вистачить" лише на 20 днів.

У своїх мріях під час наради 1 листопада Шойгу не зупинився лише на F-16, заявивши, що нібито російська ППО тільки за місяць "збила" 37 українських літаків і 6 ракет ATACMS.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ