Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Двоє дзюдоїстів Львівщини вибороли нагороди на Кубку Європи

На вихідних у Словенії відбувся Кубок Європи серед юніорів. Одразу двом представникам Львівщини вдалось вибороти на змаганнях нагороди. Про це повідомили 3 липня у пресслужбі Львівської ОВА.
Дзюдоїсти Львівщини

Зокрема, у перший змагальний день 20-річна Ольга Цімко здобула бронзову медаль.

Як розповідають у Федерації дзюдо України, спортсменка у попередніх поєдинках здобула дві перемоги над представницями Аргентини та Естонії, після чого у чверть фіналі поступилася німкені Груенвальд.

Представниця Львівщини здолала спортсменок з Боснії і Герцеговини, а також Словаччини, після чого у поєдинку за бронзу зустрілася зі своєю землячкою Марією Рицькою. Сильнішою виявилася саме Цімко, якій на останній хвилині вдалося виконати результативний кидок на іппон.

За словами тренера Владислава Дребота, це перша міжнародна медаль Олі в категорії U21.

Також бронзову нагороду завоював львів’янин Микола Грибик. Він змагався у категорії понад 100 кг. Микола виграв стартову сутичку проти словенця Костанджсека, проте у півфіналі поступився поляку Тересінському. А у поєдинку за бронзу Микола завдяки больовому прийому здобув перемогу над чорногорцем Ковінічем.

Зауважимо, обидвоє спортсменів опановують дзюдо у Львівській обласній школі вищої спортивної майстерності. Наступним стартом для українських юніорів стане Кубок Європи в угорському Паксу, який відбудеться 8-9 липня.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, збірна України увійшла до трійки найкращих команд на III Європейських іграх-2023.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ