Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Двоє людей загинули у зіткненні електровоза і «Таврії»

На Львівщині на регульованому залізничному переїзді на перегоні «Конюхів-Любинці» електровоз наїхав на автомобіль «Таврія Славута», який раптово виїхав на залізничний переїзд, повідомила прес-служба УМВС України на Львівській залізниці.

Внаслідок наїзду загинули двоє людей.

Оперативники на місці встановили, що автомобіль марки «Таврія Славута» під керуванням 47-річного мешканця Львівської області раптово виїхав на залізничну колію і зіткнувся з другою колісною парою локомотива. В результаті зіткнення на місці пригоди загинули мешканець міста Жидачів та 38-річний львів’янин.

Тіла загиблих скерували в морг Стрийської ЦМЛ. Водія автомобіля госпіталізовано в реанімаційне відділення Стрийської ЦРЛ.

Інші обставини події з’ясовують.

Як згодом стало відомо, загинуло два інспектори Державної екологічної інспекції у Львівській області. Зокрема, сайт інспекції повідомив, що "8 липня 2015 року близько 22:30 год. загинули у ДТП начальник відділу оперативного контролю Кісілевич Олег Васильович та головний спеціаліст відділу оперативного контролю Яремишин Михайло Степанович".

Водночас представник Варти-1 Маркіян Нагірний на ФБ написав"Вчора вночі о 22.30, при виконанні службових обов'язків при проведенні рейду по боротьбі з браконьєрством на нерегульованому залізничному переїзді поблизу с. Гірне Стрийського району на службовому автомобілі потрапили в аварію державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища в Львівській області. На місці дорожньо-транспортної пригоди загинули начальник відділу оперативного контролю Олег Кісілевич та державний інспектор Михайло Яремишин. Третій учасник рейду, державний інспектор Ігор Вороновський перебуває в реанімаційному відділені Стрийської районної лікарні. Обставини трагедії зясовуються".

 

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ