Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Двоє санкарів зі Львова показали свої найкращі результати на етапах Кубка світу

Олена Стецків
Олена Стецків
Антон Дукач
Антон Дукач
1/2
Антон Дукач та Олена Стецків показали свої найкращі результати на етапах Кубка світу в сезоні 2020/2021. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі Відділення НОК України у Львівській області.

Протягом двох днів, 19 і 20 грудня, німецький Вінтерберг приймав четвертий етап Кубка світу з санного спорту сезону 2020/2021 років. У ньому взяли участь 6 санкарів зі Львова.

У змаганнях чоловіків в одномісних санках двоє українців змогли показати свої найкращі результати в сезоні. Спортсмен з Кременця Андрій Мандзій став 14-м, а львів'янин Антон Дукач - 20-м. Також поліпшила свій результат сезону на етапах Кубка світу у змаганнях серед жінок в одномісних санках Олена Стецків - вона посіла 20-те місце. Ще одна львівська санкарка Олена Смага фінішувала 27-ю.

Серед чоловічих екіпажів-двійок Ігор Стахів/Андрій Лисецький приїхали 17-ми, а Ігор Гой (Тернопільщина)/Ростислав Левкович (Львівщина) - 23-ми.

На цьому етапі Кубка світу спортсмени не змагалися в командній естафеті - дисципліні, в якій українці традиційно потрапляють у ТОП-10 найсильніших команд.

Нагадаємо, в п'ятницю, 18 грудня, у Вінтерберзі відбувся четвертий етап Кубка націй - відбірковий до етапу Кубка світу - який став найуспішнішим на українців у сезоні 2020/2021. Зокрема, Антон Дукач та Андрій Мандзій вперше в сезоні зійшли на п'єдестал пошани цих змагань, посівши друге і третє місця відповідно.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ