Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

Двом патрульним, в яких злочинці кинули гранату в Києві, ампутували ноги, - Геращенко

Двом активістам громадської організації "Лівий Берег", які постраждали в сьогоднішньому нічному інциденті в Києві, ампутували ноги. Про це написав на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук нардеп від "Народного фронту" Антон Геращенко, повідомив Цензор НЕТ.

"У квартирі, по якій була інформація, що там, можливо, гвалтують жінку, перебувало кілька осіб як прийнято говорити "кавказької національності". Вони вели переговори з співробітниками міліції через двері. Коли двері були розкриті, то через через щілину, під ноги співробітникам міліції та громадським активістам була кинута граната. Міліціонери та громадські активісти були поранені і приголомшені. Злочинці зникли з місця події, але їх особи встановлені і по Києву та області оголошено план перехоплення. В результаті в ЛШД зараз перебувають у важкому стані два члени ОФ "Лівий Берег ", і три співробітники міліції", - пише Геращенко.

За його інформацією, двом хлопцям з "Лівого берега", які виявилися на метр ближче до епіцентру вибуху, довелося ампутувати кожному по одній нижній кінцівці.

При цьому він ще раз нагадав, що злочинці, які втекли з місця події, зараз знаходять в розшуку.

"Прикмети: Сивоволосий з бородою. Кавказької зовнішності, можливо поранений в ногу, вік 45-50, інші два злочинця від 30 до 35 років. (Балян Арам Рафаїлович 04.12.70 року, Сліпіч або Шніпич Анатолій Степанович 03.01.68 року). Авто , на якому можуть пересуватися злочинці, пісочного або оранжевого кольору ВАЗ 2106, державний номер ВВ 3342 ВВ. Прохання до всіх надавати будь-яку інформацію, яка стане відома, на лінію 102! ", - пише Геращенко.

Цензор НЕТ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ