Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Динамо" програло "Аяксу" перший матч плей-офф Ліги Чемпіонів

Київське "Динамо" у першому матчі раунду плей-офф кваліфікації Ліги Чемпіонів поступилося з рахунком 1:3 нідерландському "Аяксу".

Поєдинок пройшов у середу, 22 серпня, в Амстердамі.

"Динамівці" вже на другій хвилині матчу пропустили швидкий гол. Після удару ван дер Бека поміж чотирьох захисників "Динамо", м`яч прослизнув під Денисом Бойком і залетів у ворота - 1:0.

На 14-й хвилині після подачі стандарту Тамаш Кадар пробивав у кут воріт, і голкіпер "Аякса" бере цей удар. Через дві хвилини "динамівці" таки зрівнюють рахунок. Після подачі кутового знову пробиває Кадар і воротар відбиває перед собою, першим на добивання грає Томаш Кендзьора - 1:1. За кілька хвилин гості знову мають шанс забити гол, але після удару Піварича з метрів 22-ох "Аякс" знову рятує голкіпер Андре Онана.

На 35-й хвилині голландці виходять вперед. Після дального удару Зієха м`яч рикоштетить від голови Кадара і залітає у кут воріт Бойка - 2:1. На 43-й хвилині проходить швидка контратака господарів поля і після прострілу з флангу Тадич ударом в один дотик з метрів десяти розстріляв кут воріт "Динамо" - 3:1.

Заключна 45-хвилинка пройшла без забитих м`ячів. "Аякс" знову мав територіальну та ігрову перевагу і моменти біля воріт "Динамо". У киян варто відзначити лише удар Буяльського, коли м`яча з порожніх воріт вибив захисник.

В "Аякса" кілька моментів було у Хунтелара. Після одного з його ударів "Динамо" рятує поперечка воріт, а в одному з моментів добре зіграв Бойко. На 85-й хвилині "Динамо" знову щастить, коли після удару Зієха м`яч влучив у штангу воріт киян.

Матч-відповідь пройде за тиждень в Києві на НСК "Олімпійський".

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ