Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Директор Дрогобицької гімназії ім. Б.Лепкого оголосив голодування

Директор Дрогобицької гімназії ім. Богдана Лепкого Іван Лепкий оголосив голодування. Акцію особистого протесту він розпочав 13 червня 09.00. Повідомлення про це розміщено на сторінці гімназії у ФБ за підписом ініціативної групи.

«Ситуація навколо Дрогобицької гімназії імені Богдана Лепкого Дрогобицької міської ради Львівської області дійшла критичної межі. Прикро, але ми змушені вдатися до крайніх заходів – голодування, яке оголосив директор гімназії 13 червня 2017 р. з 09.00 год. Запрошуємо всіх журналістів на прес-конференцію, яка відбудеться 14 червня 14:00 год. у приміщенні гімназії (актова зала, вул. Б. Лепкого,19)», - сказано у повідомленні.

Свого часу працівники гімназії пікетували Дрогобицьку міську раду, вимагаючи зберегти статус гімназії.

Також у гімназії повідомили: «Директор Дрогобицької гімназії, заслужений вчитель України, розпочав акцію протесту – голодування – проти свавілля міської влади, яка знищує статус гімназії. Голодування буде почергово підтримане колективом учителів. Мета - захистити права та інтереси учнів та їхніх батьків. Звертаємось до громадськості за підтримкою».

Як стало відомо Гал-інфо, суть конфлікту у тому, що Дрогобицька міська влада після зростання зарплат відмовилась оплачувати додаткові витрати, пов’язані з так званим поділом навчання. Це коли клас ділиться на окремі групи для більш глибшого вивчення окремих предметів.  

Також додамо, гімназія фінансується з державної субвенції.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ