Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Дитяча футзальна ліга: настав час вирішальних матчів

У неділю, 10 березня, відбудуться фінальні матчі плей-офф дитячої футзальної ліги Львівщини.

Вирішальні матчі турніру у восьми вікових категоріях відбудуться у палаці спорту «Галичина» (вул. Керченська, 8).

Чемпіонські матчі дитячої футзальної ліги розпочнуться о 10:00 і триватимуть у палаці спорту «Галичина» до 18:00. Попередньо заплановано, що відбудеться дві церемонії нагородження: перша о 13:20, а друга – о 17:20. 

«У восьми вікових категоріях за неповних три місяці Асоціація футзалу Львівщини провела понад 300 матчів дитячої ліги, - каже Ростислав Капітанець, голова комітету дитячо-юнацького футзалу АФЛ. – Повірте, це було непросто, але з впевненістю можу сказати, що цей етап ми подолали. Баталії на майданчиках були більш, ніж серйозними. Ніхто нікому не хотів поступатися навіть у категорії наймолодших. Вдячний усім батькам та тренерам, які докладають максимум зусиль для того, щоб наші чемпіонати були повноцінними та цікавими. 10 березня закликаю усім прийти на трибуни палацу спорту «Галичина» та подивитися на дорослі пристрасті у дитячому футзалі».

2011 рік народження

У віковій категорії серед наймолодших футзалістів найкращий результат після дев’яти матчів продемонстувала команда «Динамо» Б. «Динамівці» зуміли здобути дев’ять перемог у стількох матчах і одноосібно очолили турнірну таблицю. Більше того, команда «Динамо» Б показала вражаючий результат забитих та пропущених голів. Лідер наймолодшої вікової категорії у ворота суперника вколотив 71 гол, в той час як у власні пропустив лише 18. У фіналі плей-офф «Динамо» Б зіграє з ДЮФК «Лідером» з Червонограда, який за підсумками регулярного чемпіонату здобув 24 очки, що на три менше, аніж майбутній суперник у вирішальному матчі. Що цікаво, єдиної поразки у чемпіонаті червоноградці зазнали якраз від «Динамо» Б – 3:4.

Бронзовим призером чемпіонату у цій категорії стала команда ФК «Львів» А, яка лише на одне очко випередила команди ФК «Львів» Б (19 проти 18). Загалом у цій віковій категорії за найвищі місця на п’єдесталі боролися 10 команд.

2010 рік народження

За підсумками регулярного чемпіонату найкращий результат продемонструвала команда «Динамо» - беззаперечне лідерство з результатом 24 очки зі стількох можливих. Другими, як і в молодшій категорії, також фінішували червоноградці – ДЮФК «Лідер» - 21 очко з 24 можливих. В очному протистоянні «Лідер» поступився переможцю регулярного чемпіонату з рахунком 0:6. Відтак, можна не сподіватися, що у фіналі плей-офф команда з Червонограда пам’ятатиме про цю поразку і зробить все можливе для того, щоб взяти реванш. Бронзовим призером цієї вікової категорії стала команда ФК «Покрова», яка у матчі за третє місце з рахунком 6:4 обіграла ФК «Львів». Участь у турнірі вікової категорії 2010 року народження взяли 9 колективів.  

2009 рік народження

У змаганнях хлопців 2009 року народження та молодших залишилося відкритим два запитання: хто переможе у матчі за третє місце та у фіналі. У матчі за бронзу зіграють КІВС «Енергія» та «Галич-Лицар»,  а у фіналі зустрінуться ФК «Львів» та червоноградський ДЮФК «Лідер».  За підсумками регулярного чемпіонату найкраще виступив червоноградський «Лідер» - 15 очок після 6 матчів. Що цікаво, ФК «Львів» в очному матчі переміг «Лідер» з рахунком 5:2. Втім, «городяни» втратили більше очок, аніж «Лідер» у протистоянні з іншими командами, а відтак ФК «Львів» завершив чемпіонат на другому місці. Щільність команд вгорі турнірної таблиці говорить про наступне – фінал турніру та матч за третє місце обіцяє бути дуже цікавим. Протягом сезону КІВС «Енергія» та «Галич Лицар» уже зустрічалися між собою. Перемогу у цьому матчі здобули «енергетики» - 4:1. У віковій категорії 2009 року народження змагалися сім команд.

2008 рік народження (Вища ліга)

Змагання у категорії 2008 року народження відбулися у двох групах: Вищій та Першій. У Вищій лізі до фіналу потрапили дві команди футбольного клубу «Львів» - А і Б. За підсумками чемпіонату саме ці дві команди показали найкращий результат. ФК «Львів» Б з результатом 21 очко посів перше місце, а ФК «Львів» А – друге (18 очок). В очному протистоянні у чемпіонаті ці команди між собою наразі не зустрічалися, однак цей матч для жодної з команд не матиме ніякого турнірного значення, оскільки усе вирішить фінал плей-офф до однієї перемоги. Бронзовим призером Вищої ліги стала команда ДЮСШ-Рочин – 1 з Соснівки. У Вищій лізі цієї вікової категорії змагалися 9 команд.

2008 рік народження (Перша ліга)

До так званого «Фіналу Чотирьох» у Першій лізі потрапили такі команди: ФК «Львів» В, «Пошук», «Спарта» та «Старт». Фіналіст та команди, що зіграють у матчі за 3 місце, визначать цього тижня. За підсумками чемпіонату поточне перше та друге місце наразі займають ФК «Львів» В та Пошук. Обидві команди набрали по 15 очок з 18 можливих. У групі В (Перша ліга) змагалися вісім команд 2008 року народження.

2007 рік народження

У фіналі цієї вікової категорії зіграють ДЮСШ 1 «Рочин» (Червоноград/Соснівка) та «Галич Лицар». Саме ці дві команди заслужили зіграти у фіналі плей-офф до однієї перемоги, оскільки найкраще пройшли усю дистанцію за підсумками регулярного чемпіонату. ДЮСШ 1 «Рочин» здобув стовідсотковий результат після дев’яти турів, а «Галич Лицар» набрав на 5 очок менше (27 проти 22). В очному протистоянні з нетиповим для футзалу рахунком (1:0) ДЮСШ 1 «Рочин» обіграв «Галич Лицар», однак ця перемога уже немає жодного значення. Усе вирішить майбутній фінальний матч у суботу, який команди зіграють у палаці спорту «Галичина». Бронзовим призером чемпіонату, у якому зіграли 10 команд, стали «Карпати», які у матчі за третє місце обіграли ДЮФК «Лідер» (Червоноград) у серії пенальті. Основний час матчу завершився з рахунком 2:2.

2005-2006 рік народження

У цій віковій категорії у фіналі зіграють КОПА та КІВС-«Енергія». Ці дві команди, а також команда з села Івано-Франкове (ФСК «Янів»), набрали по 24 очки за підсумками чемпіонату, однак завдяки очним зустрічам першою в турнірній таблиці опинилася КІВС-«Енергія», а другою – КОПА. У протистоянні з лідерами ФСК «Янів» (Івано-Франкове) показав найгірший результат, відповідно став бронзовим призером чемпіонату. Інтригу у чемпіонаті окрім трьох вищезгаданих команд творили ще вісім колективів.

2003-2004 рік народження

Змагання найстарших хлопців, а саме 2003-2004 року народження, завершився перемогою у регулярному чемпіонаті команди ДЮСШ «Мостиська» (22 очки). На другому місці фінішувала ДЮФК «Галичина» (19 очок). Саме ці команди і розіграють між собою чемпіона. До слова, у чемпіонаті команди переможця не виявили, оскільки зіграли внічию 2:2. Написати про те, що фінал буде цікавим – не написати нічого. У матчі за третє місце зіграють «Галичина» Б та ЛАГ. Останній у бронзовий плей-офф вийшли, набравши 16 очок, а інша команда набрала на три залікові пункти менше. За головні призи боролися 9 команд з різних куточків Львівщини.

Асоціація футзалу Львівщини

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ