Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Джамала розповіла, що думає про Євробачення у Львові

Співачка Джамала, яка перемогла на Міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2016», сьогодні, 21 травня, під час прес-конференції у Львові розповіла, що думає про пропозицію провести наступне Євробачення у Львові. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

«Знаєте, я ось це привезла, а ви самі вирішуйте, де провести. Я не можу відповідати і вирішувати це. Не маю права. Є люди, які знають, що потрібно робити для проведення Євробачення. І Львів, і Київ були б гарними містами, щоб зустріти іноземців. Треба пам’ятати, що люди створюють атмосферу, а не будинки», - сказала вона.

Джамала нагадала, що значна аудиторія Євробачення – це сексуальні меншини і закликала людей бути толерантнішими.

«У мене є така мольба до українців, щоб вони вже почали працювати над собою. Ми вміємо бути щирими і добрими. Може трохи вже забули про це. Приїдуть різні люди, різних культур, різних традицій, різних релігій і ми повинні зустріти їх, як рідних. Щоб вони змінили ставлення до нашої країни», - сказала Джамала.

Вона додала: «Мені б хотілося, щоб ми зробили це, як зробили шведи. Вони продемонстрували свою культуру і музику з гумором. Це цікаво, коли є іронія і самоіронія».

На запитання, кого б із співаків пропонувала Джамала на наступне Євробачення, вона відповіла, що не може давати таких пропозицій.

«Загалом я не люблю конкурси, бо це як спорт, а я музикант, мені подобається спокійна атмосфера. Головне, щоб був професійний співак», - сказала Джамала.

Співачка також зауважила, що у своєму виступі використала усе українське, і додала, що інші учасники користувалися послугами шведських стилістів.

«Все, що ви бачили на сцені – це з України», - сказала Джамала.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ