Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Екіпаж байдарки-четвірки отримав срібло Європейських ігор-2023

Фото: НОК України
Фото: НОК України
Фото: НОК України
Фото: НОК України
Фото: НОК України
Фото: НОК України
Фото: НОК України
Фото: НОК України
1/4
На другу сходинку п'єдесталу головного мультиспортивного форуму континенту зійшла сьогодні за підсумками змагань у Криспінувській затоці українська байдарка-четвірка на дистанції 500 м у складі Дмитра Даниленка, Івана Семикіна, Олега Кухарика та Ігоря Трунова. Про це повідомили 23 червня у пресслужбі НОК України.

Після здобуття нагороди, яка для останніх двох стала вже другою у Кракові-2023, новоспечені віцечемпіони поділилися своїми враженнями.

«Зараз ми в чудовій формі, тому з хорошим зарядом, гарними емоціями виходили на старт, – взяв слово Олег Кухарик. - Не було жодних сумнівів, що ми комусь програємо, але суперники були дійсно сильними. Проте неможливого немає – будемо працювати і налаштовуватися взяти реванш вже на чемпіонаті світу. Також важливим завданням є завоювання олімпійської ліцензії».

«Ми трішки поступилися лише олімпійським чемпіонам, досвідченому екіпажу іспанців, - додав Дмитро Даниленко. - Нам потрібно ще рік потренуватися, щоб виправити всі помилки, і показати вже найкращий результат».

«Сьогодні в нас була чудова група підтримки, - зауважив Іван Семикін. - Приїхала моя мама, також дружина Ігоря Трунова Наші перші тренери тут. Суперники у нас були дуже сильні, майже вся світова еліта, тому ця нагорода є для нас надзвичайно важливою. Задоволені, що в такій компанії ми опинилися на п’єдесталі».

«Далі за планом у нас підготовка до чемпіонату світу, – розповів Ігор Трунов. - Маємо надію, що Німеччина, як країна господар, не буде видавати візи представникам країн-терористів рф і рб, і ми зможемо спокійно виступати. Ми працюємо і віримо, що все вийде»».

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, львів’янка і франківчанка вибороли перше місце на Європейських іграх.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ