Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Екологи організували зустріч зі студентами Львівщини

22 квітня представники департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації та Державної екологічної інспекції у Львівській області зустрілись зі студентами екологічних спеціальностей Національного університету “Львівська політехніка”, -повідомляє прес-служба ЛОДА.
Екологи організували зустріч зі студентами Львівщини

Під час зустрічі заступник директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Максим Василишин ознайомив студентів з основними засадами державної екологічної політики та окреслив перспективи та плани, які спрямовані  на розвиток Львівщини. Окрім цього, розповів  про напрями роботи Департаменту.

Також, Максим Василишин розповів про створення наймасштабнішого заповідного об’єкту за останнє десятиліття - Національний природний парк “Бойківщина” в Турківському районі площею 12240 га.”.

Окремо, заступник Державної екологічної інспекції у Львівській області Василь Стрищак розповів, про дотриманням вимог екологічного законодавства та як організована робота в Інспекції Львівщини, зокрема про техніку для боротьби з пожежами, браконьєрами тощо.

Зустріч відбулась у форматі відкритого діалогу. Студенти ставили запитання та висловлювали власну думку у напрямку майбутніх перспектив області.

Керівники державних установ також розповіли про потенційні можливості студентів для проходження стажування в установах природно-заповідного фонду Львівщини та закордоном і про їх можливе працевлаштування після закінчення навчання як у державних, так і приватних структурах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ