Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Екснардепа Олега Ляшка призначили комбатом безпілотних систем в одну з бригад

Колишній депутат Верховної Ради від “Радикальної партії” Олег Ляшко, який нині служить у лавах Збройних сил і має військове звання лейтенант, був призначений командиром батальйону безпілотних систем управління окремої механізованої бригади.

Про це повідомив командир підрозділу розвідки ЗСУ Денис Ярославський, оприлюднивши витяг з відповідного наказу про призначення Ляшка.

Зокрема, в документі зазначається, що його було видано 11 жовтня 2024 року. Підписав його командир армійського корпусу Сухопутних військ ЗСУ.

“Призначити: лейтенанта Ляшка Олега Валерійовича, начальника відділення безпілотних систем командного пункту штабу управління окремої механізованої бригади армійського корпусу Сухопутних військ Збройних сил України – командиром батальйону безпілотних систем управління окремої механізованої бригади”, – йдеться дослівно в документі.

Цей наказ Ярославський прокоментував так: “Ну ось і мобілізація піде за планом та мотивацію хлопцям на нулі підніму, особливо тим, хто всю війну по 2-3 лінії фронту в сержантах ходить, не маючи жодної нагороди! Як вам таке просування по службі: лейтенант Ляшко О.В., потрібно віддати йому належне, іноді приїжджав на КСП і тусувався для звітності, призначений командиром батальйону в одну з бригад”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ