Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Екснардепу Рабіновичу повідомили про підозру в держзраді

Працівники Державного бюро розслідувань оголосили підозру в державній зраді колишньому народному депутату від забороненої політичної партії "ОПЗЖ" Вадиму Рабіновичу.

Про це повідомили у пресслужбі ДБР, пише Суспільне. 

Правоохоронці зазначили, що екснардеп розповсюджував серед населення та політичного керівництва країн Європейського Союзу антиукраїнську пропагандистську інформацію.

У Держбюро вказали, що Рабінович у своїх численних виступах та інтерв’ю оприлюднював маніпулятивні висловлювання, що несли шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканості, державній, економічній та інформаційній безпеці України.

"Його пропагандистська діяльність допомагала керівництву Росії досягати своїх військово-політичних цілей та забезпечувала РФ ідеологічну допомогу в проведенні підривної діяльності проти України", — поінформували правоохоронці.

Колишньому нардепу оголошено підозру в державній зраді. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Повідомлення про підозру здійснено шляхом скерування відповідного запиту про міжнародну правову допомогу до Держави Ізраїль.

За інформацією слідства, наразі Рабінович переховується за кордоном.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ