Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Експортерів Львівщини запрошують до участі в опитуванні

Служба експортера Львівської ОДА проводить опитування для врахування потреб експортерів Львівщини в подальшій роботі.

"Завдання опитування – перш за все розширити експортні можливості підприємств регіону",- розповіла керівник Служби Христина Каліш.

Коротке електронне опитування стосується низки напрямків, серед яких: - здійснення промоції українських товарів та послуг за кордоном, - налагодження співробітництва і партнерства між українським та закордонним бізнесом, зокрема організація торговельних місій та залучення до міжнародних виставок; - подолання бар'єрів, які виникають під час здійснення експортних операцій.

"Маємо на меті не лише скоординувати та прокомунікувати між експортерами та представниками органів державної влади, а також проаналізувати актуальні потреби експортерів щодо підтримки їх діяльності на європейському та інших ринках. Відтак, запрошуємо усіх долучитись до опитування", - додала керівник Служби експортера.

Пройти опитування можна посиланням. У разі виникнення додаткових питань можна звертатись у відділ розвитку торгівлі та підприємництва департаменту економічної політики за телефоном – (032) 261-27-13, або на електронну скриньку - [email protected].

Нагадаємо, що головним завданням Служби експортера є всіляко сприяти підприємцям, які прагнуть вийти зі своїм продуктом чи послугою на закордонні ринки. До прикладу, з цією метою, у 2019 році Служба провела три торговельні місії в Грузію, Нідерланди та Ізраїль. Це і презентація компаній, В2В зустрічі, виставки. Загалом до торговельних місій та виставки харчової продукції, яка відбулась у Німеччині, залучили понад два десятки підприємців-експортерів області.

Окрім цього, торік попри складні умови зумовлені пандемією, Школа випустила 11 майбутніх експортерів. Це вже третя Школа Служби експортера.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ