Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Екстренер "Карпат" розповів про підходи Димінського

Білоруський фахівець Олег Дулуб розповів про завдання від президента клубу.

Олег Дулуб розповів на Football.ua про свою роботу в "Карпатах":

"У Карпатах для мене склалася досить складна ситуація. Контракт був підписаний на 5 років. Петро Димінський ставив основне завдання – атакувальна гра.

Я прийшов після 10 турів, а у команди було рівно 0 очок. Залишалося 20 турів, потрібно було залишитися в УПЛ. Але він говорив, що йому не потрібне це місце в УПЛ, а потрібна атакувальна гра. Навесні на одній з пресконференцій я сказав, що наше завдання – залишитися в УПЛ. Димінський зателефонував і сказав, що таке завдання мені не ставив.

Потім так сталося, що моя донька народила в США, а син вступав до університету в Польщі. Я сказав Димінському, що мені потрібно їхати додому. Він сказав, що мене готові чекати 2-3 місяці, але це була б вже не моя команда.

Коли ти граєш в довгу, у тебе може закінчитися контракт, оскільки це Карпати. Я цього не знав. Нещодавно увімкнув одне зі своїх перших інтерв'ю у львівському клубі і пресаташе мені каже: "Ви знаєте, що за рік ви сьомий тренер?". Я відповів, що мені до вподоби ця цифра", – розповів тренер.

Нагадаємо, як повідомляв "Гал-Інфо" раніше, ексгравець "Карпат" розповів про іншого білоруського тренера.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ