Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Е-квиток запрацює у Львові вже у 2018 році, - Львівавтодор

«Електронний квиток «ЛеоКарт» запрацює у Львові наприкінці 2018 року», – про це 15 листопада повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.
Фото: Олена Ляхович

"Ми вже оголосили перший етап відбору компаній, які претендують на впровадження автоматизованої системи оплати проїзду (АСОП). На даному етапі ми провели відбір компанії консультанта.  До кінця року плануємо завершити процедуру формування технічного завдання. Далі проведемо відбір за ціновими категоріями та перевіримо кадрове забезпечення предендентів тощо. Сподіваємось, що у березні ми вже визначимо фірму-переможця тендеру, з яким підпишемо угоду на подальшу співпрацю щодо впровадження е-квитка у Львові", - анонсував Олег Береза.

Також він нагадав, що у Львові  рік тому підписали угоду щодо кредитного фінансування проекту АСОП у громадському транспорті міста. «Львів отримає від Європейського банку реконструкції та розвитку 10 млн євро на впровадження електронного квитка. Таке нововведення спершу задіє в електротранспорті. Сподіваємось, що АСОП забезпечить прийом оплати за проїзд та облік пасажирів».

Додамо, що назву електронного квитка – «ЛеоКарт» – визначили львів’яни шляхом соціологічного опитування.

Олена Ляхович, Гал-інфо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ