Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Елемент фасаду травмував пішохода, впавши з будинку у центрі Львова

З будинку ОСББ на вул. Дорошенка, 14 впав, ймовірно, елемент фасаду: поліція з’ясовує обставини події.

Як повідомили у Галицькій районній адміністрації, сьогодні з будинку ОСББ на вул. Дорошенка, 14 відбулося, ймовірно, падіння елементу фасаду, який травмував пішохода. Людину доправлено у 8-му лікарню, причини події з’ясовує поліція.

«З будинку, який належить ОСББ, на вул. Дорошенка, 14, відбулося падіння, ймовірно, елемента фасаду. У наслідок падіння було травмовано пішохода. Людину доправлено у 8-му лікарню. Місце події обгороджено. Причини події з’ясовує поліція», — повідомив голова Галицької РА Андрій Зозуля.

За його словами, районна адміністрація випише припис балансоутримувачу будинку провести додаткове обстеження фасаду будівлі на предмет виявлення аварійних елементів, що загрожують падінню.

Нагадаємо, як повідомляли керівники районних адміністрацій, було проведено обстеження житлових будинків комунальної форми власності щодо виявлення аварійних елементів на фасадах будинків, які загрожували падінню. Виявлені аварійні елементи, в основному, зняті. Натомість обгороджено ті місця будинків, де поки не вдалося усунути аварійні елементи, оскільки для проведення цих робіт необхідно залучати автовишку. Також скеровано листи власникам чи керівникам будинків інших форм власності, щодо утримання своїх будинків у належному стані.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ