Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Енергія-2» ЛДУФК – Віза-Вторма: гра в одні ворота

Програму третього туру другої ліги групи 1 відкривав матч у спорткомплексі СКІФ між львівською «Енергією-2» ЛДУФК та івано-франківською «Візою-Втормою».

Ще до початку цього поєдинку команди перебували на діаметрально протилежних місцях в турнірній таблиці. Зважаючи на це, і навіть на не найкращому резиновому покритті майданчику СКІФ, «Віза-Вторма» виглядала грізним фаворитом даного протистояння.

Свою беззаперечну перевагу над суперником франківці почали демонструвати одразу з перших хвилин поєдинку. Гостям вдалося забити швидкий гол і повністю затиснути свого суперника на його частині майданчика. Молоді «студенти» «Енергії» центр майданчика переходили не так часто, клас однієї команди був на голову вищий, аніж у другої.

За увесь перший тайм «Віза-Вторма» лише завдяки хорошій грі воротаря львів’ян Войтовича у ворота суперника забила лише три «сухі» голи. У відповідь господарі не змогли протиставити нічого.

Другий тайм поєдинку перетворився лише на формальність – залишалося запитання з яким рахунком «Віза-Вторма» здобуде свою третю перемогу поспіль у чемпіонаті другої ліги. У другому таймі обидві команди уже грали більше у відкритий футзал, та навіть у такій грі молодій команді Ігоря Чорнобая було не під силу на рівних протистояти фавориту з «Івано-Франківська». Якщо відверто, то попри пропущені 9 голів у матчі, воротаря Назара Войтовича можна вважати одним з кращих у складі «Енергії-2». Якби не Войтович, у ворота господарів могла влетіти значно більше голів.

До слова, у другому таймі Назар Войтович часто підключався до атак своєї команди як п’ятий польовий гравець, однак дивідендів з цього було мало. Єдине на що награли «енергетики» у другому таймі – гол престижу від Олега Гасюка.   

Програвши у трьох матчах поспіль, «Енергія-2» ЛДУФК замикає турнірну таблицю групи 1 другої ліги. «Віза-Вторма», не помітивши свого суперника у Львові, лідирує зі стовідсотковим результатом – 9 очок зі стількох можливих.  

«Енергія-2» ЛДУФК (Львів) – «Віза-Вторма» (Івано-Франківськ) – 1:9 (0:3)

«Енергія-2» ЛДУФК: Войтович, Штогрин, Гасюк, Головатюк, Теліковський, Колесник, Данканич, Федик

«Віза-Вторма»: Орищук, Подолюк, Паньків, Веприк, Уграк, Москалик, Сікач, Горбатий, Перепічка, Кушецький

Голи: Гасюк, 35 – Уграк, 2, Кушецький, 7, Сікач, 15, 33, Москалик, 23, Паньків, 29, 38, Перепічка, 34, Веприк, 37

Попередження: Войтович, 19 (небезпечна гра)

Судді: Я. Сторожук, В. Болізюк (обидва Львів)

Спостерігач арбітражу: А. Лютий (Львів)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ