Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Енергія» - «Локомотив»: реванш від львів’ян

У 15-ому турі Екстра-ліги у Львові відбувся центральний поєдинок, у якому між собою зустрілися діючий чемпіон львівська «Енергія» та віце-чемпіон України харківський «Локомотив». Гра завершилася впевненою перемогою «енергетиків» з рахунком 3:0.
СК Енергія

Незважаючи на величезний інтерес громадськості до цієї гри та рівність команд за класом, протягом усього поєдинку на паркеті було повне домінування господарів, які свою перевагу за сорок хвилин ігрового часу зуміли втілити у три голи без відповіді. Спершу почин майбутній звитязі «Енергії» поклав Тарас Кузь, який змістившись з лівого кута майданчика, точно пробив у ближній кут воріт Дмитра Литвиненка. Чимось схожим був і другий гол львівської команди. Знову удар в ближній кут, знову не зумів виручити команду воротар «Локомотива». Щоправда, на цей раз вже відзначився капітан «Енергії» Андрій Федюк у другому таймі. Остаточний рахунок у матчі встановив знову Тарас Кузь. На 33-ій хвилині «енергетик» відзначився індивідуальними діями і вже пробив іншого кіпера «Локо» Юрія Савенка.

Щодо гостей, то вони сьогодні були явно не схожими на себе й розчарували своєю грою. Старалися Овсянніков, Бондар, Сорокін. Мало виходив на майданчик «стовп» Білоцерківець. Спільних зусиль лідерів «Локо» було мало навіть для того, щоб награти на один забитий м’яч.

Найреальніші моменти забити «залізничники» мали в кінці гри, коли почали грати з п’ятим польовим гравцем. Воротар «Енергії» Андрій Пітуля грав надійно, в інших епізодах фортуна була на боці львівської команди.

Фінальна сирена матчу, яка сповістила про перемогу «Енергії» з рахунком 3:0, перемістила львівську команду з 5 на 2 місце в турнірній таблиці. Обігравши «Локомотив», «Енергія» скористалася ще й поразкою івано-франківського «Урагана». В активі «Енергії» 28 очок, що на одне більше, аніж в «Продексіма».

Екстра-ліга. 15 тур. Львів. Палац спорту “Галичина”

«Енергія» (Львів) – «Локомотив» (Харків) – 3:0

Голи: Кузь (13, 33), Федюк (30)

Попередження: Танський (29) – Лебідь (19), Д.Сорокін (24), О.Сорокін (24), Овсянніков (26)

«Енергія»: Пітуля - Мик. Грицина, Мих. Грицина, Кордоба, Танський, Струк, Федюк (к), Радевич, Кузь, Багряк, Стефанків, Легендзевич, Гасюк, Кардаш.

«Локомотив»: Литвиненко (к) — Білоцерківець, Літвінов, Д.Сорокін, О.Сорокін, Овсянніков, Бондар, Лебідь, Малишко, Свірідов, Виставний, Савенко.

Арбітри: М. Подраний (Житомир), С. Подворний (Хмельницький), І. Якимишин (Львів)

Хронометрист: Я. Сторожук (Львів)

Спостерігач арбітражу: В. Олійник (Київ)

Ігор Воробій, прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ