Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Енергія» готується до першого офіційного матчу у новому році

Діючий чемпіон України з футзалу продовжує підготовку до першого офіційного матчу у 2017 році. В рамках 14 туру чемпіонату Екстра-ліги «Енергія» на виїзді зіграє з «Титаном-Зорею» з Покровського (Дніпропетровська обл.). Нагадаємо, у матчі першого кола у Львові «Енергія» обіграла цього суперника з рахунком 3:1. У Покровському команди поміряються силами у четвер, 12 січня.
НФК Ураган

До матчу з «Титаном-Зорею» під керівництвом головного тренера команди Валерія Легчанова готуються усі футзалісти за винятком Василя Дениса. Останній наразі тренується за індивідуальною програмою. Травма, яку Василь отримав у фіналі «Кубка Львівщини-2016», виявилася більш, ніж серйозною. Василь переніс операцію і лише у новому році приступив до тренувань за індивідуальною програмою. Ймовірно, уже скоро Денис зможе повернутися до загальної групи і поборотися за місце в основі «Енергії».

До першого офіційного матчу у новому 2017 році «енергетики» готуватимуться на повну, незважаючи на новорічно-різдвяні свята. Команда тренуватиметься у палаці спорту «Галичина» щодня за винятком 7 січня. На Різдво «енергетики» матимуть один день відпочинку.

Futsal.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ