Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

“Енергія” завершила виступи у Кубку України

Львівські “енергетики” зупинили свій хід за крок до фіналу поточного розіграшу VBET Кубка України з футзалу.
Фото: АФУ

В 1/2 фіналу підопічні Валерія Легчанова у серії післяматчевих пенальті поступилися рівненському “Кардиналу-Рівнестандарт”.

У першому таймі команди діяли обережно і намагались зайвий раз не ризикувати — ціна помилки у цьому матчі накладала свій відбиток на дії гравців. Небезпека біля воріт була, але голкіпери цю загрозу ліквідовували. Тож логічним підсумком першої частини зустрічі стала нульова нічия.

У другому таймі на 30-ій хвилині львів’янам вдалося вийти вперед. Дальній удар Андрія Цілика підправив у ворота Володимир Буньо. Однак за п’ять хвилин Михайло Волянюк вдало пробив штрафний удар і зрівняв рахунок.

В основний час суперники переможця не виявили, тож відбулась серія післяматчевих пенальті. У цій футзальній лотереї перемогу здобули рівняни.

1/2 фіналу. VBET Кубок України. 28 квітня 2023 року. Львів. “Боско-Арена”

“Енергія” (Львів) – “Кардинал-Рівнестандарт” (Рівне) — 1:1 (0:0)

По пенальті — 2:4

Варто відзначити, що матчі Фіналу Восьми VBET Кубка України з футзалу відбуваються на “Боско-Арені” у Львові. Чвертьфінальний поєдинок, до слова, “енергетики” виграли. У протистоянні із хмельницьким “Соколом” було зафіксовано рахунок 2:1. Попри класну статистику виступів у вирішальних зустрічах Кубка (5 переможних фіналів із шести), “Енергія” таки не зіграє у головному двобої за цьогорічний трофей. “Золоті” нагороди між собою розіграють “Кардинал-Рівнестандарт” та “ХІТ” (Київ). Протистояння відбудеться 30 квітня о 14:00.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ