Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Енергію» привітали з чемпіонством та 15-річчям клубу

Львівську «Енергію» привітали з чемпіонством та 15-річчям клубу. Урочиста церемонія нагородження відбулася у Будинку вчених. Нагороджував новоспечених чемпіонів України президента АФУ Сергій Владико, президент ФФЛ Ярослав Грисьо, начальник управління спорту ЛОДА Юрій Майборода та інші чиновники.

Майже усі в один голос заявили, що чемпіонство «Енергії» у цьому сезоні – справжній спортивний подвиг. Хлопцям побажали як слід відсвяткувати чемпіонство, а також достойно виступити у наступному сезоні, зокрема гідно представити Україну у Кубку УЄФА.

Особливі слова подяки гравцям СК «Енергії» сказав почесний президент клубу Володимир Матвіїшин, кілька разів зазначивши, що пишається роботою гравців та усіх працівників клубу.

Керівництво, усіх гравців та працівників клубу нагородили золотими медалями. Пам’ятні нагороди та подяки від керівництва облдержадміністрації отримали керівники СК «Енергія» Володимир Матвіїшин, Степан Гордий, Олександр Стефанків та Володимир Фелишин. Найбільший урожай нагород та подяк зібрав граючий головний тренер «Енергії» Максим Павленко.

Пам’ятні нагороди також отримали і партнери СК «Енергії» - люди, що допомагали клубу у непростий час по ходу футзального сезону – Мирон Кіндій, Роман Кедик та інші.

Нагадаємо, у фінальній серії плей-офф «Енергія» і загальним рахунком 3:2 у п’ятиматчевомоу протистоянні обіграла харківський «Локомотив» і втретє стала чемпіоном України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ