Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Економіка

Енергосистема України вже відновлена на 50-60% від плану – "Укренерго"

Темпи робіт з відновлення енергосистеми збільшилися в рази. Наразі вже можна казати про виконання близько 50-60% від обсягу запланованих робіт.

Про це під час брифінгу в Медіацентрі Україна – Укрінформ заявив Володимир Кудрицький, голова правління НЕК «Укренерго».

«Я б оцінював виконання всього того обсягу робіт, який ми запланували, приблизно 50-60% наразі. Ще багато залишилося зробити, але в нас є для цього багато ресурсів, обладнання, матеріальні ресурси та людські. Це те, що стосується безпосередньо мереж «Укренерго», – повідомив він.

Крім того, він відмітив збільшення виконання темпів робіт в рази. Та зазначив, що для цього в компанії працює понад 1500 людей, які специфічно виділені на цю задачу – відновлення пошкоджених об’єктів, відновлення енергосистеми, відновлення наших підстанцій.

«До повномасштабного вторгнення в середньому ми встановлювали власними силами, силами наших підрядників замінювали  в середньому один великий автотрансформатор на місяць. Протягом «ракетної кампанії» ця цифра могла бути збільшена в 6-7 разів. І більшу частину робіт ми проводили власними силами».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ