Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Епіфаній, Святий Миколай та Сонячна система – найпопулярніші запити у Wikipedia

Ми продовжуємо аналіз трендів українського сегменту онлайн-енциклопедії Wikipedia. Сьогодні ми зібрали п’ять статей, які цікавили українців найбільше минулого тижня.

Найбільше відвідувань зафіксовано на сторінці митрополита Епіфанія, який 15 грудня став предстоятелем новоствореної Православної Церкви України. На Об’єднавчому Соборі в Києві його обрали митрополитом Київським та всія України. За минулий тиждень статтю про Епіфанія читали в середньому по 3 тис. разів на добу. До слова, в день Об’єднавчого Собору його сторінка набрала понад 22 тис. відвідувань.

На другому місці стаття про державу Україна. Українці читали про свою Батьківщину майже по 2,5 тис разів на добу. 

Третє місце зайняла стаття про "День Святого Миколая", який в Україні відзначається 19 грудня. У цей день слухняні діти отримуються подарунки, а нечемні – різки. Про св. Миколая читали в середньому 2,2 тис. разів на добу впродовж тижня. 

Далі вже постійний «відвідувач» наших рейтингів Іван Франко. Його сторінку переглядали 1,7 разів на добу. 

Замикає рейтинг Сонячна система. Стаття про цю планетну систему набрала лише на сотню переглядів менше, ніж Іван Франко. Показник Сонячної системи – 1,6 тис. переглядів на добу. 

Окрім того, українців цікавили статті "Томос", "Права людини", "Філарет (патріарх Київський)" та "Православна Церква України".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ