Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Епіфаній запросив Вселенського патріарха Варфоломія до України

Митрополит Епіфаній під час святкового богослужіння на честь річниці отримання Томосу Православною церквою України, звертаючись до митрополита Гальського Емануїла, запросив Вселенського патріарха Варфоломія до України.

Про це повідомляє Укрінформ.

"Передавайте наші теплі вітання його Всесвятості патріарху Варфоломію за ті труди, які він поніс на благо розбудови не тільки нашої церкви, а й загалом для утвердження всього православ’я. Справді він зараз відчуває ці випробування, які лягли на його плечі. Але ми молимось і бажаємо його Всесвятості міцного фізичного і духовного здоров’я. І очікуємо також, що його Всесвятість відвідає з архіпастирським візитом нашу Україну", - сказав митрополит Епіфаній.

Як повідомляв Укрінформ, у Свято-Михайлівському Золотоверхому соборі відбулося богослужіння на честь річниці Об'єднавчого собору, на якому було утверджено створення Православної церкви України. Богослужіння провів Блаженнійший митрополит Київський і всієї України Епіфаній. Також на службі був присутній представник Вселенського патріархату митрополит Гальський Емануїл.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ