Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Фестиваль Street Food So Good Festival повертається на вулиці Львова

30 серпня та 1 вересня у Львові відбуватиметься благодійний Street Food So Good Festival. Улюблений фестиваль вуличної їжі повертається після кількарічної перерви, що зібрати донати на проєкт «Пташки перемоги». Про це повідомляє ЛМР.

«Щосезону ми з командою ретельно обирали тематику події. Та цьогоріч реальність сама диктує нові підходи до проведення подій: наш фестиваль перетворюється в інтерактивну зону для донатів. Ми гуртуємося не лише навколо смачної та цікавої вуличної їжі, а передусім, навколо донатів на актуальні потреби війська. Для нас важливо і надалі залишатися маркером нормального життя для львів'ян та робити важливі кроки для підтримки локального підприємництва», – розповідає Інна Кляп, співзасновниця фестивалю.

Організатори мають на меті закрити потребу у FPV-дронах для окремих бригад. Основна благодійна ціль події: 1 350 000 грн на закупівлю 100 FPV-дронів для 24 ОМБр та 77 ОАеМБр. Зібрані кошти будуть передані на проєкт «Пташки перемоги» благодійного фонду «Добро.Дій».

Задля досягнення благодійної цілі по усій території фестивалю буде розташовано чимало благодійних «спотів», які сприяють збільшенню суми загального збору: приготування коктейлів від популярних львів'ян за донат, портрет за донат, аукціони, розіграші зі сцени та багато інших інтерактивів. Частина коштів, виручена із продажу квитків на Street Food So Good Festival, також піде на підтримку основного збору.

Фестиваль збере під одним дахом понад 30 фудпроєктів, серед яких як добре відомі львів’янам Daily Dose, Nice Guys, Реберня, 4 чебуреки, так і нові гастрономічні імена та локальні крафтові виробники. Учасники не лише дивуватимуть новинками, але й готуватимуть ексклюзивні страви з благодійною метою (кошти з продажу деяких страв передаватимуться на благодійність).

Впродовж трьох днів на відвідувачів фестивалю також чекатиме насичена програма – пізнавальні лекції, майстер-класи, перегляди фільмів та яскраві виступи музичних виконавців.

Музичний хедлайнер свята – гурт LATEXFAUNA. Виступ музикантів відбудеться у п’ятницю, 30 серпня, початок о 20:00. У всі інші дні фестивалю гостей розважатимуть місцеві діджеї.

На території фестивалю діятиме дитяча зона, чимало ігрових осередків, дизайн-маркет зі стильним одягом, аксесуарами та декором, а також pets-зона для чотирилапих друзів.

Квитки на фестиваль можна придбати за посиланням.

Локація: Парк культури та відпочинку ім. Б.Хмельницького

Години роботи фестивалю:

  • П’ятниця 17:00 - 22:00
  • Субота 12:00 -22:00
  • Неділя 12:00 - 22:00
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ