Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Фільм жахів "Бітлджус 2" відкриє Венеціанський кінофестиваль

Фільм Тіма Бертона "Бітлджус" з Майклом Кітоном, Вайноною Райдер, Кетрін О'Хара, Джастіном Теру, Монікою Беллуччі, Дженною Ортегою та Віллемом Дефо в головних ролях відкриє майбутній Венеціанський кінофестиваль.
Фото - Warner Bros

Про це повідомляє видання Variety.

Світова прем'єра Бертона після його класичної комедії-жахів 1988 року, в якій Кітон повертається в образі нецензурного мінливого упиря, відбудеться поза конкурсом 28 серпня в Лідо Палаццо дель Сінема. 

У фільмі «Бітлджус» розповідається про те, як три покоління клану Дітц повертаються до свого будинку Вінтер-Рівер після раптової смерті сім’ї. Коли бунтарська донька-підліток Лідії (Райдер) Астрід (Ортега) знаходить портал у потойбічне життя, захований у підвалі, ім’я пустотливого духа Бітлджуса неминуче повторюється тричі, запрошуючи його знову сіяти хаос у домі сім’ї Дітц.

«Бітлджус Бітлджус знаменує собою довгоочікуване повернення одного з найбільш знакових персонажів кінематографа Тіма Бертона, а також щасливе підтвердження надзвичайного далекоглядного таланту та майстерної реалізації одного з найзахопливіших авторів свого часу», — сказав він.

«Венеціанське бієнале має честь і пишається тим, що відбулася світова прем’єра роботи, яка відрізняється дивовижним розмахом творчої уяви та динамічним галюцинаційним ритмом», - заявив художній керівник фестивалю Альберто Барбера.

«Я дуже схвильований цим. Для мене дуже багато означає світова прем’єра цього фільму на Венеціанському кінофестивалі», - додав Бертон. 

Бертон зняв «Бітлджус» за сценарієм Альфреда Гофа та Майлза Міллара («Середа»). Продюсерами фільму є Бертон, Марк Тоберофф, Деде Гарднер, Джеремі Кляйнер, Томмі Харпер і Бертон, а Гоф, Міллар, Сара Десмонд, Каттерлі Фрауенфелдер, Ларрі Вілсон, Лоуренс Сенелік і Бред Пітт — виконавчі продюсери.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ