Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ФК „Львів” бере курс на Ялту

Завершивши перший етап підготовки до другої частини сезону вдома, футболісти ФК „Львів” 24-го січня від’їжджають до Ялти, де тренуватимуться до 5-го лютого.
 У неділю, 21-го січня, ФК „Львів” закінчив перший зимовий етап підготовки до другої частини чемпіонату України у першій лізі. На завершення втягуючих тренувань підопічні Богдана Бандури зіграли двосторонній спаринг на львівському стадіоні „Юність”. Гра закінчилася нульовою нічиєю.
„Загалом я задоволений і цим матчем, і проведеними заняттями після свят”, – зазначив головний тренер ФК „Львів”. – Хлопці порухалися, відчули м’яч, оскільки до цього ми працювали переважно без м’ячів. Зараз на перегляді в команді чимало людей, на оглядинах різні молоді футболісти. Декого після цієї гри ми відправили додому. За великим рахунком, з тими, хто складатиме кістяк коллективу, ми визначилися. Можливо, до нас приєднаються ще один-два гравці, з якими підпишемо контракти”.
Наразі в таборі ФК „Львів” шість новачків – Марущак, Сапуга, Ільчишин, Худзік, Мандзюк та Гальчук. Не виключено, що до команди також приєднаються воротар Білан (уродженець Дрогобича, останнім часом виступав за сімферопольське „Динамо – ІгроСервіс”) та гравець Губій (родом із Волині, але на контракті у Кременчуку). Щоправда, остаточно питання з цими футболістами з’ясується дещо пізніше.
У середу, 24-го січня, львівські футболісти виїжджають на другий тренувальний збір до Ялти. Там заплановано провести три товариські матчі. Зокрема є вже конкретна домовленість, що „міщани” зіграють з охтирським „Нафтовиком”. Збір у Ялті триватиме до 5-го лютого. Після цього (з 12-го по 25-те лютого) ФК „Львів” тренуватиметься у Молодіжному. І на завершення підготовки до офіційних матчів чемпіонату – відбудеться вояж до Туреччини на 14 днів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ