Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ФК «Рочин»: завершення чемпіонату – на мажорній ноті

Футбольний клуб «Рочин» здобув локальну перемогу у Малинську над місцевим футбольним клубом.

Команда Володимира Підкіпняка, поступаючись по ходу матчу з рахунком 0:1, зуміла переламати хід поєдинку і схилити шальки терезів на свою користь. У підсумку команда з Соснівки святкувала перемогу з рахунком 3:1, однак через перемоги конкурентів в турнірній таблиці вона аж ніяк не вплинула на підсумкове місце команди. Соснівський «Рочин», надбавши 37 очок, завершив змагання у групі 1 на п’ятому місці. Що цікаво, до другого місця команді з Львівщини забракло лише однієї перемоги.

Хто б що не казав, але шанси поборотися за друге місце в турнірній таблиці і водночас за бронзові медалі чемпіонату України у «Рочина» були хороші. Команда спіткнулася у Червонограді, дещо несподівано поступившись тернопільській «Ниві» - 0:1. Як виявилося згодом, результат передостаннього туру чемпіонату команді Володимира Підкіпняка сплутав усі карти. На друге місце перед останнім туром у «Рочина» були лише теоретичні шанси. Незважаючи на це, команда з Соснівки будь-що хотіла гримнути дверима в останньому турі, і при чому зробити це максимально яскраво.

Головний тренер «Рочина» Володимир Підкіпняк, як і у матчі проти теребовлянської «Ниви», у запасі залишив чотирьох гравців основного складу команди – Юрія Яструба, Андрія Кохмана, Олексія Найдишака та Максима Болкіта. Усі гравці вийшли у другому таймі і допомогли «Рочину» остаточно переламати хід поєдинку.

Сам матч у Малинську можна поділити на два тайми. У першому з них гравці господарів хоч і поступалися територіальною перевагою, однак тривалий час вигравали у рахунку після голу зі стандарту. Усе у матчі змінилося наприкінці першого тайму, коли за гру рукою один з гравців «Малинська» пішов відпочивати, а гол з пенальті від Миколи Богданова вирівняв цифри на табло.

Заміни від тренерського штабу «Рочина» суттєво вплинули на гру на самісінькому початку другого тайму. Юрій Яструб після передачі Андрія Кохман матеріалізував чисельну перевагу «Рочина» у забитий гол. До завершення гри Яструб після передачі Кохмана ще оформив дубль, а Кохман на свій рахунок записав другий гольовий пас.

У другій 45-хвилинці перевага «Рочина» була беззаперечною. Команда Володимира Підкіпняка спокійно довела матч до логічної перемоги, при цьому не реалізувавши ще кілька по-футбольному стовідсоткових гольових моментів. У деяких з них на допомогу господарям приходив карсах воріт.

Матч, у якому усе з ніг на голову перевернуло вилучення гравців господарів за гру рукою у штрафному майдачнику, завершився впевненою перемогою команди з Соснівки з рахунком 3:1. Груповий турнір чемпіонату України серед аматорів «Рочин» завершив на п’ятому місці.

У середу, 21 червня, «Рочин» у Соснівці в рамках чергового турніру Прем’єр-ліги Львівщини прийме «Енергетик» з Добротвору. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ