Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ФК "Рух" запускає нове реаліті-шоу "Хочу в футбол": деталі

Футбольний клуб "Рух" спільно з YouTube-каналом "Бомбардир" та компанією FAVBET запускають масштабний проєкт, в якому кожен має шанс стати професійним футболістом.

Про це інформує пресслужба ФК "Рух".

Мета проєкту - дати шанс кожному футболісту-аматору віком від 17 до 23 років стати професіоналом. Переможець реаліті "Хочу у Футбол" підпише контракт із "Рухом" на 6 місяців або ж отримає грошовий приз - 100 тисяч гривень. 

Проєкт складається із двох етапів. Під час першого етапу буде проведено 7 селекційних відборів у семи містах України - Львів, Чернігів, Житомир, Київ, Дніпро, Одеса, Харків. 

Аби подати заявку на участь, необхідно заповнити анкету на сайті проєкту.

У кожному з семи міст оберуть по троє кращих футболістів. Фінальний раунд відбудеться на тренувальній базі «Руху», де новостворена команда проведе повноцінний збір, за підсумками якого і визначиться переможець проєкту. 

Головний тренер проєкту "Хочу у Футбол" - Віталій Кварцяний. На селекційних зборах працюватимуть також і інші футбольні експерти - спортивний директор "Руху" Володимир Лапіцький та запрошена зірка. Допомагатиме учасникам в адаптації харизматичний Михайло Кополовець.

Більше деталей про проєкт, дати селекційних відборів у містах та правила - на сайті «Хочу у Футбол».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ