Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Фонд держмайна показав актуальні об’єкти під приватизацію на Львівщині

Регіональне відділення Фонду держмайна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях інформує про актуальний перелік об’єктів, які підлягають приватизації в області.
Угерський спиртовий завод (Фото: Фонд держмайна)

Усіх зацікавлених запрошують до участі в аукціонах. До актуального переліку на приватизацію ввійшло п'ять майнових комплексів та один держпакет акцій. 

Єдині майнові комплекс​и:

— Єдиний майновий комплекс державного підприємства «Угерський спирт завод» Львівська обл., Стрийський р-н, с. Угерське, вул. І. Франка, 2. Деталі за посиланням

— Єдиний майновий комплекс державного підприємства «Львівський науково-дослідний і проектний інститут ЛьвівбуднНДІпроект» за адресою: м. Львів, вул. Тернопільська, 10. Деталі за посиланням

— Єдиний майновий комплекс державного підприємства «Львівський державний інститут з проектування нафтопереробних і нафтохімічних підприємств» за адресою: м. Львів, вул. Золота, 8. Деталі за посиланням.

— Єдиний майновий комплекс державного підприємства «Роздільське гірничо-хімічне підприємство «Сірка» за адресою: Львівська обл, м. Новий Розділ, вул. Гірнича, 2. Деталі за посиланням.

— Єдиний майновий комплекс державного підприємства «Львівський державний інститут проектування комунального будівництва «Львівдіпрокомунбуд», м. Львів, вул. Академіка Богомольця, 9. Деталі за посиланням.

Державні пакети акцій:

— Державний пакет акцій розміром 99,6667% статутного капіталу ПрАТ «Укрзахідвуглебуд». Деталі за посиланням

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ