Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Forbes уперше представив 50 українських лідерок

У новому випуску журналу – 50 українських лідерок від Forbes. Жінки, завдяки яким Україна тримається гідно в економіці, волонтерстві, науці, мистецтві та на війні.

Зокрема на обкладинці видання з’явилися очільниця Центру громадянських свобод Олександра Матвійчук, керівниця медичної служби «УЛЬФ» Аліна Михайлова, головна редакторка і співзасновниця «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка, директорка з управління персоналом та побуту Ferrexpo в Україні Анна Адом, CEO Superhumans Center Ольга Руднєва, координаторка UNITED24 Ярослава Гресь, парамедикиня Юлія Паєвська (Тайра), головна редакторка видання «Українська правда» Севгіль Мусаєва та голова наглядової ради Master Zoo Поліна Кошарна.

«Це нереальна честь ділити обкладинку цього неймовірного журналу з цими особливими мегажінками. Тим паче знати їх особисто», – прокоментувала Мар’яна Савка.

«Мені подобається ця обкладинка. Сильні та потужні жінки, горда бути поряд», – написала Олександра Матвійчук.

Фото: Yaroslava Gres

«Ціль - перемога над агресором!

І це моя ціль і ціль мільйонів моїх співвітчизників і співвітчизниць.

Тож на цій обкладинці мусять бути ще без перебільшення мільйони жінок, бо перемога здобувається спільними зусиллями.

Кожна з наших жінок лідер і боєць, просто масштаби у кожного свої, але це не применшує значущості того що ми - кожна і кожен з нас робимо», – поділилась Юлія Паєвська (Тайра).
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ