Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ФСБ оприлюднила відео "допиту" Панова

ФСБ опублікувала відео допиту жителя Запорізької області Євгена Панова, якого російські спецслужби призначили "членом диверсійної групи", яка нібито готувала теракти в окупованому Криму. Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

"Проходив службу в зоні АТО з серпня 14-го року по серпень 15-го року в складі 37-го окремого піхотного батальйону, який входить у 56-у бригаду", - каже на відео Панов.

"До складу групи входили кадрові офіцери військової розвідки України. У групі були Кирилов Олександр із позивним "Кирило", людина з ім'ям Дмитро, Петренко Олег із позивним "Лис", Сандил Олексій із позивним "Сай", а також людина з позивним "Дешек", і я - позивний "Юджин". Кадровими офіцерами були Сандил Олексій у званні лейтенант, Володимир Сердюк - капітан, а Кирилов і Дмитро теж офіцери, але звання мені не відомі", - сказав він.

"Із Сандилом Олексієм ми проїхали через міста Армянськ, Красноперекопськ, Джанкой, Феодосія і Керч для того, щоб подивитися об'єкти диверсій. Як об'єкти диверсій були визначені: поромна переправа, нафтобаза Феодосії, об'єкти міста Джанкой, вертолітний полк, хімічний завод "Титан" , - додав Панов.

"Наскільки мені відомо, дана операція була спланована Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України за допомогою кадрових та агентурних співробітників", - каже викрадений Панов на допиті.

Варто зазначити, що на відео видно побої на обличчі українця, що свідчить про завдавання йому тілесних ушкоджень.

Цензор.НЕТ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ