Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Футбол: бізнесмен Богдан Копитко став співвласником «Вереса»

Львівський бізнесмен Богдан Копитко став співзасновником футбольного клубу «Верес» (Рівне). Відповідне рішення ухвалили загальні збори ТОВ "Футбольний клуб "Верес", повідомив офіційний сайт клубу.

«Наша співпраця з Народним клубом «Верес» розпочалась на зорі його відродження. Тоді мало хто вірив в успіх, але мені подобалась та сміливість, рішучість і новизна, яку заявив «Верес». Спостерігаючи за успіхами, помилками і перемогами, я зрозумів, що те рішення дворічної давнини про підтримку Народного клубу було правильним. - заявив Богдан Копитко. - Нині я гордий, що є частиною цієї народності, пишаюсь своєю співучастю в успіхах «Вереса». Стверджую, що і надалі підтримуватиму і допомагатиму Народному клубу «Верес» йти своїм унікальним і переможним шляхом. Ми маємо спільну мету і спільну відповідальність за долю Народного клубу «Верес». Переконаний, що разом ми досягнемо поставлених задач і побачимо червоно-чорні кольори на єврокубкових футбольних аренах. А тим шляхом, який проклали рівнями в українському футболі скористаються й у інших регіонах України».

Богдан Копитко, нагадаємо, є власником ПАТ «Львівський холодокомбінат», який випускає морозиво та іншу заморожену продукцію під торговою маркою «Лімо».

Крім того, загальні збори розглянули заяву про відставку Ігоря Дедишина з посади генерального директора клубу. Керівництво задовольнило заяву. На час проведення аудиту товариства та до моменту передачі справ Дедишиним  виконуючим обов`язків генерального директора призначено Андрія Паньківа.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ