Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Футбольний матч "Слуцьк" - "Вітебськ". Як зіграють лідери білоруської вищої ліги?

Абсолютно несподівано «Слуцьк» і «Вітебськ» після трьох стартових турів йдуть в групі лідерів білоруської вищої ліги. Кому вдасться вийти вперед за підсумками очного протистояння? Підопічні Віталія Павлова будуть ближче до успіху!

Футбол. Білорусь. Вища ліга. 4-й тур.

«Слуцьк» - «Вітебськ»

Стадіон: «Міський» (Слуцьк, Білорусь)

Форма команди «Слуцк»

«Слуцьк» - команда, яка є в останні роки постійним учасників найсильнішого білоруського дивізіону і вже кілька років завершує чемпіонат в середині турнірної таблиці. Тим більше прикро, що вже по ходу поточного сезону стало відомо про серйозні фінансові проблеми в клубі, які загрожують винятком «біло-синіх» з числа учасників Вищої ліги. У деяких випадках такі новини негативно позначаються на настрої футболістів, однак тут ця ситуація тільки мобілізувала гравців, які демонструють відмінний футбол на старті року. У трьох перших турах підопічні Віталія Павлова здобули дві яскраві перемоги, які дозволяють їм зараз розташовуватися на другій сходинці в турнірній таблиці, що можна визнати колосальним проміжним успіхом для такого скромного клубу.

Форма команди «Вітебськ»

З вельми скромними амбіціями входив в нинішній сезон і «Вітебськ». Після успіху в 2018-му році, коли вони зайняли четверте місце, минулий чемпіонат їм абсолютно не вдався, вони стали лише 13-ми і ледь не вилетіли з вищої ліги. Благо, у «сіверян» вийшло зберегти прописку в еліті, а в поточному сезоні вони виробляють дуже приємне враження. У трьох стартових турах вони зазнали однієї єдиної поразки від «Німану» - 0: 2, при цьому їм вдалося здобути дві перемоги над «Городея» і «Смолевичах» з однаковим рахунком - 1: 0, так ще й в цих зустрічах вони майже по цілому тайму грали в меншості. Очевидно, що з терпінням і характером у цих хлопців все в повному порядку, тому поточна четверта строчка в таблиці не повинна нікого дивувати.

Історія особистих зустрічей між «Слуцьком» і «Вітебськом»

В рамках білоруської вищої ліги команди провели між собою десять особистих зустрічей. Мінімальна перевага в протистоянні на боці «сіверян», які здобули п'ять перемог, чотири рази були сильнішими за «біло-сині», а ще одна гра завершилася внічию. Різниця забитих м'ячів також на стороні гостей майбутнього бою - 15:14. У минулому сезоні суперники зустрічалися двічі: спочатку була зафіксована нічия - 2: 2, а потім сильніше були футболісти «Слуцька» - 3: 0.

«Слуцьк» і «Вітебськ» в останні роки не справляли враження команд, які радують любителів футболу божевільним за видовищністю футболом. Наприклад, в минулому сезоні в 30 зустрічах «біло-сині» забили лише 29 м'ячів, а в активі «сіверян» і зовсім лише 24 голи. Однак в очних битвах суперники видають неймовірну результативність, забивши один одному 16 м'ячів.

Джерело: meta-ratings.com.ua – спортивні новини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ