Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Futsal Lviv Open Cup-2018 визначив переможців

У Львові завершився футзальний турнір LVIV OPEN CUP-2018, який пройшов за підтримки Львівської міської ради й увійшов до програми «Відкриті Кубки Львова».

Переможцем турніру «Мастерс» стала команда «Бастіон», яка у фіналі турніру у серії післяматчевих пенальті перемогла CoreValue (основний час матчу – 1:1). Третім у турнірі «Мастерс» стала команда «Здвиг». У турнірі «Аматор» перше місце посіла команда БС-«Маркет», друге – GTL, а третє – «Журфак». Участь у церемонії нагородження взяли провідний спеціаліст Управління молоді та спорту ЛМР Сергій Гончук, голова комітету з проведення змагань Асоціації футзалу Львівщини Петро Закалюжний та виконавчий директор АФЛ Олена Верещинська.

«Вважаю, турнір пройшов на хорошому рівні і для усіх команд став чудовою підготовкою до зимових чемпіонатів, - каже Мирослав Хом’як, президент АФЛ. – Цікаво було спостерігати як команди слабші за класом намагалися дати бій сильнішому супернику. Якщо відверто, то не обійшлося без сенсацій, а у футзалі без цього ніяк. Цікавими також стали поєдинки плей-офф, де переможець визначався у серії пенальті. Найважливіше те, що кожна з команд провела як мінімум чотири матчі і набралася ігрової практики».  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ