Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Футзал: "Бастіон" наближається до лідера, "Avenga" здобуває першу перемогу в другому колі

Одинадцятий тур подарував глядачам 14 забитих м‘ячів. Найбільше команди постарались в стартовому поєдинку неділі.

«КІВС Енергія - 2» - «Green Day Metal» - 3:3

Голи: Мельник Д. 10 хв., Лютий Н. 13 хв., Квасній Я. 16 хв. (автогол), Саламаха А. 27 хв. - Маринюк М. 26 хв., Калуцький О. 28 хв.

Спостерігати за таким матчем - одне задоволення, зокрема для нейтрального уболівальника. Швидше пристосувались до паркету «СКА» підопічні Назара Станкевича. Ще у першому таймі Мельник та Лютий змусили «металістів» двічі розпочинати гру з центру майданчика. Прокинувся «Green Day Metal» лише по перерві. На допомогу прийшла схема з п‘ятим польовим гравцем. Спершу гості відзначились за допомогою рикошету від Кваснія, а за чотири хвилини до фінального свистка свій бомбардирський хист продемонстрував Маринюк - 2:2. На цьому парад голів не закінчився. Уже в наступній атаці Жезло зіграв не за правилами у власному штрафному та дозволив «енергетикам» реалізувати шестиметровий. Вирок чітко виконав Саламаха. Правда й цього разу радість тривала недовго. Крапку в зустрічі поставив Калуцький. Олег разом з м‘ячем залетів у пусті ворота суперника та зрівняв рахунок.

«Ураган - 3» - «Бастіон» - 0:3

Голи: Савич Н. 21 хв., Кузик А. 24 хв., Любуська А. 24 хв.

Друга і третя команди чемпіонату розпочали дуель, немов шахову партію. Ніхто нікуди не поспішав та очікував на помилку суперника. В «драконів» залишився острах від матчу першого кола, а львів‘яни недооцінювати опонента теж намірів не мали. До слова, перша половина зустрічі закінчились без результативних епізодів. З початком другого тайму в грі команд нічого не змінилось, однак відбулась ротація воротарів у складі «Бастіону». На зміну Стасюку вийшов Савич, який ударом з 25 метрів закинув м’яч за шию Гуйвану і відкрив рахунок. Непотрібний м‘яч змусив прикарпатців активніше діяти в атаці, тим самим залишати прогалини в обороні. Протягом 24-ої хвилини таких дірок було аж дві. Помилками суперника скористались Кузик і Любуська - 0:3. Гра з п‘яти польовим «Урагану - 3» дивідентів не принесла. Тож, непроста та водночас дуже необхідна перемога для підопічних Ігоря Кудінова.

«DevPlanet» - «Avenga» - 2:3

Голи: Сікач І. 23 хв., Савін О. 28 хв. - Патько О. 17, 21 хв., Баран А. 30 хв.

Найкраще вдалось тримати глядачів у напрузі командам Євгена Москвіна. На «DevPlanet» результат в жодному разі не тиснув. Остання команда чемпіонату продовжувала грати футзал заради власних уболівальників. Зовсім інші завдання стояли перед «Avenga». У 2021 році гості ще не перемагали, тому неабияк прагнули перервати невтішну серію. Взятись до справи ще в першій половині, ані одним, ані іншим не судилось. Лише після перерви Патько почав реалізовувати моменти і до 21 хвилини оформив дубль. Здавалось, що справу зроблено, але Сікач та Савін повернули господарям надію на перемогу - 2:2. Поєдинок наближався до завершення. Фаворит перейшов на гру в п‘ять польових гравців і досягнув свого. Боднар збив у власному штрафному Перуна, арбітри без вагань вказали на шестиметровий. Виконувати вирок взяв Баран. Аскольд не схибив і приніс звитягу своєму клубу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ