Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Футзал: Сьогодні «Енергія» зіграє з «Ураганом»

6 тур чемпіонату Екстра-ліги подарує вболівальникам одразу два центральні матчі.

Окрім битви у Хмельницькому віце-чемпіона та чемпіона України «Спортлідера+» та «Локомотива» відповідно, в Івано-Франківську відбудеться перше офіційне «енергетичне» дербі нового сезону – місцевий «Ураган» прийме львівську «Енергію».

Матчі між цими командами завжди викликали підвищений інтерес у вболівальників. Про ці поєдинки говорили ще задовго до їх початку, а ще більше їх обговорювали після фінальної сирени. Матч, що відбудеться у четвер, 15 жовтня, в Івано-Франківську винятком не стане. До нього буде прикута особлива увага вболівальників: як і тих, що прийдуть «вживу» підтримати свої команди, як і для тих, хто буде дивитися інтернет-трансляцію.

«Енергія» та «Ураган» до цього матчу підходять у хорошому настрої. У 5 турі Екстра-ліги обидві команди перемогли своїх суперників з однаковим рахунком – 4:2. «Енергія» вдома обіграла «Кардинал», а «Ураган» - на виїзді «Титан-Зорю».

В турнірній таблиці «Енергія» та «Ураган» наразі знаходяться на різних полюсах. «Енергія», маючи 12 очок після 5 турів, посідає високе друге місце, а «Ураган», маючи лише 5 очок після 4 матчів, наразі шостий. Відтак, перемога господарів у цьому матчі дозволить хоч якось покращити своє місце в турнірній таблиці та наблизитися до «Енергії». Натомість «Енергія» в разі перемоги зможе надовго відчепити принципового суперника в турнірній таблиці.

У таких матчах перемога для кожного гравця – справа честі. Як то кажуть, у матчах «Ураган» - «Енергія» чи «Енергія» - «Ураган» на паркеті летять іскри, боротьба триває на кожному куточку майданчика з першої до останньої секунди.

В обох команд є свої переваги над суперником. Для прикладу, в «Урагана» - це молодість, завзятість та швидкість, в «Енергії» - більший досвід та майстерність гравців. Мабуть, важливу роль відіграє і той факт, хто не тільки застосує власні козирі, а й краще використає створені гольові моменти і проявить кращу дисципліну на майданчику.

Матч в Івано-Франківську розпочнеться у четвер, 15 жовтня, о 18:00. 

СК «Енергія»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ