Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Футзал: Завтра «Енергія» зіграє останній матч у році

Останній матч у 2015 році львівська «Енергія» проведе на виїзді 29 грудня. Суперником команди Максима Павленка буде рівненський «Кардинал».

До Рівного «Енергія» вирушить у вівторок у день самого матчу. У цьому поєдинку «зелено-білим» уже зможе допомогти Кузь. Тарас відбув дискваліфікацію і готовий зіграти у Рівному. Під питанням участь у цьому матчі Андрія Федюка. Капітан «Енергії» наразі не повністю залікував «стару» травму, тому в повну силу грати не може. Усі інші «енергетики» перебувають у хорошій формі і готові завершити рік на мажорній дял команди ноті. Настрою до матчу у Рівному «Енергії» ще й додає те, що команда у попередньому турі обіграла харківський «Локомотив» (2:1) і закріпилася на другому місці в турнірній таблиці.

Там, до слова, у майбутнього суперника «Енергії» справи значно гірші, а відповідно «Кардиналу» перемога у цьому матчі буде значно потрібнішою, аніж «Енергії». Команда з Рівного після 11 матчів наразі набрала 7 очок і перебуває на передостанньому місці в турнірній таблиці.

У першому колі чемпіонату, коли команди мірялися силами у Львові, «енергетики» святкували перемогу з рахунком 4:2. По ходу цього матчу «Кардинал» навіть вигравав з рахунком 2:0.

У Рівному «Енергії» однозначно буде непросто. Незважаючи на це, команда Максима Павленка зробить усе можливе, щоб порадувати своїх вболівальників черговою перемогою у чемпіонаті Екстра-ліги.

СК «Енергія»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ