Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Футзал: Завтра «Енергія» зіграє з «Локомотивом»

Останній домашній матч у 2015 році львівська «Енергія» проведе з діючим чемпіоном України харківським «Локомотивом». Поєдинок відбудеться у четвер, 24 грудня, у палаці спорту «Галичина» у Львові. Початок зустрічі о 13:00.

Матч у Львові стане центральним не тільки у 13 турі чемпіонату, а й в усьому другому колі чемпіонату загалом. Сказати, що на майданчику палацу спорту «Галичина» летітимуть іскри, не сказати нічого. Суперники достойні один одного і зроблять усе можливе, щоб свою силу та міць продемонструвати перед вболівальниками, які у четвер завітають до львівського палацу спорту.

Матч між цими командами у першому колі у Харкові хоч і завершився перемогою господарів з рахунком 5:3, залишив чимало запитань щодо арбітражу. Згадувати цей матч, мабуть, уже немає сенсу, а от побажати обом командам чесно гри і кваліфікованого суддівста, мабуть, що не завадить.

«Локомотив» та «Енергія» є лідерами турнірної таблиці чемпіонату Екстра-ліги. В обох команд поставлені максимальні завдання на сезон, а відтак у цьому матчі суперники знову можуть з’ясувати стосунки і довести один одному хто на даний момент є найкращим в Україні.

Як би цей матч не завершився, в турнірній таблиці і для «Енергії», і для «Локомотива» він точно нічого не змінить. «Локомотив» наразі йде без втрат у турнірній таблиці і має усі шанси продовжити свою виграшну серію у Львові. «Енергія» наразі відстає від «залізничників» на 5 очок в турнірній таблиці і має усі шанси впритул наблизитися до головного суперника в турнірній таблиці. Також не варто забувати те, що «Локомотив» наразі зіграв у чемпіонаті Екстра-ліги на один матч менше, аніж «Енергія».

Хоч і до матчів плей-офф ще далеко, обом команд є що доводити один одному. Команди прекрасно знають можливості один одного, а відтак тренерам «Локомотиву» та «Енергії» слід думати чим здивувати один одного. Для прикладу, Максимові Павленку слід добре подумати ким замінити Тараса Кузя. Тарас не зіграє у цьому матчі через перебір жовтих карток.

На сайті «Енергії» традиційно планується відеотрансляція цього матчу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ