Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Футзальна «Енергія» на виїзді зіграє з «Соколом»

У суботу, 26 січня, львівська “Енергія” зіграє на виїзді з хмельницьким “Соколом” у 13 турі Екстра-ліги. Поєдинок розпочнеться о 12:00.

Зустріч першого кола “Енергія” та “Сокіл” провели 13 жовтня у Львові. У цьому поєдинку зафіксували нічию 1:1 — на гол енергетика Мар'яна Пелеха хмельничани відповіли влучним ударом Андрія Хамдамова.

З відкриттям трансферного вікна у наших суперників відбулись кадрові зміни. Залишив клуб Руслан Шеремета, який тепер захищає кольори івано-франківського “Урагану”. Натомість склад “Сокола” поповнили Богдан Кручек, який вже виступав за хмельничан, та Віталій Миколайчук — цей гравець раніше пробував себе у великому футболі.

Розпочали 2019 рік команди по-різному. У 12 турі Екстра-ліги львів'яни вдома здолали “ІнБев/НПУ” (Житомир/Київ) з рахунком 4:2, а “Сокіл” на виїзді поступився київському “ХІТу” — 1:7.

Натомість минулих вихідних у матчах 1/8 фіналу Кубка України обидві команди здобули перемоги у рідних стінах. “Енергія” стала сильнішою за київську “Манзану” — 3:1, “Сокіл” переграв “Viva Cup” (Харків) — 6:4.

Турнірне становище команд в Екстра-лізі дає підстави прогнозувати непростий матч, де на першому місці буде результат. “Енергія” після 12 турів перебуває на п'ятому місці, відставання від четвертої позиції лише 1 бал, від третьої — 2 очки. Натомість “Сокіл” перебуває на сьомій позиції у турнірній таблиці і від прохідного шостого місця команду Романа Ковальчика відділяє 5 очок.

Всі поєдинки 13 туру Екстра-ліги також відбудуться у суботу, 26 січня:

12:00. ХІТ (Київ) - Титан (Покровське)

12:00. Кардинал-Рівне (Рівне) - Продексім (Херсон)

12:00. Сокіл (Хмельницький) - Енергія (Львів)

12:00. ІнБев/НПУ (Житомир-Київ) - Епіцентр К-Авангард (Одеса)

12:30. АРПІ Запоріжжя (Запорізька обл.) - Ураган (Ів.-Франківськ)

СК «Енергія»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ