Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Футзальна "Енергія" перемогла "Кардинал-Рівнестандарт"

Енергетики здолали "Кардинал-Рівнестандарт" у першому поєдинку на новій "Боско-Арені" у Львові з рахунком 5:2. Про це повідомили 5 вересня у пресслужбі ФК "Енергія".
Фото Управління молоді та спорту Львівської ОДА

Передувало матчу офіційне відкриття та освячення сучасного спорткомплексу, який побудований за кошти благодійних фондів Європи та міжнародних грантів. А сам поєдинок став центральною подією урочистостей. 

У Львові відкрили новий великий спортивний комплекс "Боско-Арена"

Зі стартових секунд гри львів’яни на правах господарів активно пішли вперед і вже на 1 хвилині Тарас Кузь влучним ударом з лінії штрафного майданчика відкрив рахунок. 

Надалі енергетики мали нагоди збільшити перевагу, однак рятував свою команду голкіпер рівнян Ілля Бакінський. Гості відповідали не менш небезпечно, тож воротар "Енергії" Назарій Войтович неодноразово вступав у гру. 

Все ж наприкінці першого тайму, на 18 хвилині, рівняни відігрались — Михайло Волянюк потужно пробив після розіграшу кутового. За нічийного рахунку команди пішли на відпочинок.

Після перерви на 26 хвилині "Енергія" вдруге вийшла вперед. Андрій Цілик відправив м’яч у ворота після "стінки" з Тарасом Кузем. 

Ще за чотири хвилини команда Валерія Легчанова збільшила розрив у рахунку. Розіграш стандарту влучним ударом завершив Олег Легендзевич після передачі Мар’яна Пелеха.

На 33 хвилині енергетики знову порадували своїх вболівальників. Удар Тараса Кузя парирував голкіпер, однак першим на добиванні опинився Юрій Когут — 4:1. 

Рівнянам вдалось швидко відновити інтригу в поєдинку. На 34 хвилині Дмирто Рибіцький відправив м’яч у порожні ворота, коли голкіпер "зелено-білих"  підключився до атаки. 

Завершальні хвилини матчу "Кардинал-Рівнестандарт" атакував з п’ятим польовим, функції якого виконував Михайло Волянюк. Енергетики надійно захищались і шукали нагоди вразити незахищені ворота суперників.

Зрештою на 39 хвилині влучно пробив зі своєї половини майданчика Мар’ян Пелех і встановив остаточний рахунок у матчі — 5:2. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ