Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Футзальна «Енергія» вийшла до «Фіналу Чотирьох» Кубка України

Львівська “Енергія” перемогла вдома “ІнБев/НПУ” (Житомир/Київ) за рахунком 3:1 у матчі-відповіді 1/4 фіналу Кубка України і здобула путівку у “Фінал чотирьох”.

Команди розпочали поєдинок без розвідки, адже за останній місяць це вже третя офіційна зустріч “Енергії” та “ІнБев/НПУ”.

Гостей у цьому матчі влаштовувала лише перемога, і саме вони першими реалізували свою нагоду на 2 хвилині. Орієнтовно з десяти метрів влучно пробив Віталій Дзюба — 0:1.

Після цього енергетики посилили тиск на ворота “ІнБев/НПУ”, водночас житомирсько-київська дуже гостро відповідала. Але треба віддати належне голкіперам — Володимиру Кардашу та Олександру Сухову, які неодноразово виручали свої команди. Тож на відпочинок суперники пішли за мінімальної переваги “ІнБев/НПУ”.

Після перерви керманич енергетиків Валерій Легчанов змінив склад четвірок команди. Львів'яни стали атакувати ще гостріше і домоглися свого на 24 хвилині.

Тарас Кузь пройшов лівим флангом, віддав передачу у штрафний майданчик і Роман Цапов у боротьбі з Сергієм Ковалем зрізав м'яч у власні ворота — 1:1.

Далі пішов “відкритий” футзал: адже команді Валерія Директоренка потрібно було атакувати і розкриватись. Проте захист “Енергії” на чолі з Володимиром Кардашом діяв надійно.

Львів'яни ж організовували швидкі контрвипади. Одна з таких атак господарів на 36 хвилині завершилась другим взяттям воріт “ІнБев/НПУ”. Віталій Радевич пройшов захист суперників, віддав передачу на Олега Легендзевича, який пробив з лінії штрафного майданчика без шансів для голкіпера — 2:1.

“ІнБев/НПУ” відступати було нікуди, тож гості перейшли на гру з п'ятим польовим. Також неодноразово підключався до атак голкіпер Олександр Сухов, залишаючи свої ворота незахищеними.

“Енергія” цим скористалась на 38 хвилині. Олег Легендзевич “обікрав” Романа Бакума на половині поля суперників і відправив м'яч у порожні ворота — 3:1.

Житомирсько-київська команда продовжувала атакувати, однак впевнено діяв Андрій Пітуля, який на останніх хвилинах вийшов захищати ворота “Енергії”.

Могли збільшити свою перевагу і енергетики. Після удару Тараса Кузя м'яч прийняла на себе стійка воріт гостей. Тож фінальна сирена зафіксувала перемогу “Енергії” з рахунком 3:1.

Таким чином львівські енергетики здобули путівку у “Фінал чотирьох” Кубка України, де на нашу команду вже чекає івано-франківський “Ураган”, “АРПІ Запоріжжя” та київська “Альтернатива”.

Вирішальні матчі Кубка України заплановані на 16-18 березня.

11 березня 2018 року. Кубок України. 1/4 фіналу. Другий матч. Львів. ПС “Галичина”

“Енергія” (Львів) - “ІнБев/НПУ” (Житомир/Київ) — 3:1 (0:1)

Перший матч — 4:4.

Голи: Цапов (24 - автогол), Легендзевич (36, 38) — Дзюба (2).

“Енергія”: Кардаш (Пітуля) — Коваль, Радевич, Легендзевич, Танський, Федюк (к), Струк, Кузь, Писько, Гасюк, Абрамчук, Ковальчук — Войтович.

“ІнБев/НПУ”: Сухов — Дзюба (к), Бакум, Чеберяк, Саківський, Цапов, Мороховець, Войток, Карбула, Яблонько — Соколовський, Директоренко.

Попередження: Федюк (27) — Цапов (18), Войток (18).

Арбітри: О. Фесенко (Харків), А. Духан (Луганськ), Б. Кіндій (Львівська обл.).

Хронометрист: В. Болізюк (Львів).Спостерігач арбітражу: В. Кузьменко (Київ).

СК "Енергія"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ